Wpis z mikrobloga

Jak dla mnie to Wiedźmin mógłby być transem, cała reszta gejami, rzecz jasna wszyscy mogliby być murzynami, mulatami, azjatami, metysami czy zambo i kompletnie bym miał na to wyrąbane.

No nie do końca, ten kwik byłby przepyszny, co by tylko podniosło walory serialu.

#wiedzmin #netflix #witcher #seriale #neuropa #4konserwy
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Slonx: Nah była by to niesamowita głupota i ludzie bardziej by się zniechęcili do takich treści niż stwierdzili że to jest dobre, i o ile większość osób nie ma nic przeciwko ciekawym postacią homo o tyle budowanie wątku tylko i wyłącznie że dana postać jest homo nie zainteresuje za wielu ludzi.
  • Odpowiedz
@Slonx: Skrajności są idiotyczne - równie dobrze możesz powiedzieć, że Geralt mógłby być rasistą i walczyć dla szkoły białego wilka, który zwalcza wszystkich transów, czarnych itp.... Też byś miał przepyszny kwik. Nie może zostać jak jest, a nie wciskanie czegoś na siłę?
  • Odpowiedz
tylko Polacy w tym przypadku

@Piottix: nah

Masz dużo racji, ale musisz pamiętać, że prawaków by bolała d--a, a nic się bardziej nie liczy.

@Slonx: Wielu ma mnie tu za prawaka, choć postacie homo latają mi koło ciula a jeśli jest ciekawy film o nich ( chociażby milk czy filadelfia nie robią mi różnice, za to postacie i filmy które w zasadzie jedyne mówią o tym że są
  • Odpowiedz
  • 0
@maxwol Rasizm to postawa krzywdząca, bycie murzynem nie.

@nightrain To jest, uwaga, P O L S K A proza, rozumiesz? Gdzie tu w Polsce murzyni, weź się zastanów.
Murzynek to co najwyżej ja mógłbym być, ale to w młodości, jak grałem w kosza.
  • Odpowiedz
@Slonx: i właśnie na tym polega problem z tą Waszą LGBTXYZ propagandą. Nikt normalny nie ma absolutnie nic do kochających inaczej, o ile nie robią z tego cyrków i sensu swojego prowokacyjnego istnienia. W momencie, w którym myślisz i działasz z intencją wywoływania bólu d--y u urojonych prawaków to zdradzę Ci, że Twój homoseksualizm jest jedynie przyczynkiem do prawdziwych problemów psychicznych
  • Odpowiedz
@Slonx: Czemu zajebiste? Tak samo zajebiste jakby Tom Hardy zagrał Blade'a albo np. Jake Gyllenhaal - Czarną Panterę. Nie to byłoby słabe. Co wy macie z tym wywoływaniem bólu d--y - nie może zostać tak jak jest?
  • Odpowiedz