Aktywne Wpisy
120_Dni_Sodomy +680
NaczelnyWoody +23
Wyklopkom widać że bardzo nie podobają się sondaże w których większość Polaków popiera bk0% xD
Nie mogą znieść tego, że społeczeństwo ma swoje zdanie na ten temat a wyklop żyje w swojej bańce xD
Wasze oburzenie nikogo nie interesuje, w rządzie nie siedzą idioci i wiedzą co robią, znają trendy społeczne i nie pchali by się w to zwłaszcza KO mająca poparcie głównie w miastach xD
#nieruchomosci #bekazwykopkow
Nie mogą znieść tego, że społeczeństwo ma swoje zdanie na ten temat a wyklop żyje w swojej bańce xD
Wasze oburzenie nikogo nie interesuje, w rządzie nie siedzą idioci i wiedzą co robią, znają trendy społeczne i nie pchali by się w to zwłaszcza KO mająca poparcie głównie w miastach xD
#nieruchomosci #bekazwykopkow
wrzucam bo autor usunął komentarze
PRZED:
Komentarz usunięty przez moderatora
pewnie sebastianek zaczął sapać, to go doprowadzili do ładu.
I szanuje za tępienie patologii, gdzie można podziękować policjantom? XD
jak chcesz słać podziękowania, podziękuj też przy okazji że z nim także zrobili porządek
@RelaeVEVO @spere Nikt nigdy za darmo nie dostaje oklepu od bagietmajstrów. Nigdy.
@s_t_u_l_e_j: a za co szanujesz? Dzisiaj dojeżdżają typa za śmiecenie a jutro ciebie pobiją, bo przeszedłeś na czerwonym. Puknij się w łeb.
Mandat za picie na przystanku, ławce w parku? OK. Zawsze bez problemów i bez spiny.
Kiedyś nawet przeprosili, że oni z interwencji bo alkohol się pije na przystanku, dali 50zł za śmiecenie zamiast 100.
Nigdy nie pyszcze, nigdy się nie kłóce, nie jestem konfliktowy - zwłaszcza gdy wypije. Pewnie dlatego mnie nie biją xD
Komentarz usunięty przez autora
@jaksiepatrzy: o ile praktycznie za każdym razem gdy jestem zmuszony korzystać z usług Policji zderzam się z typową państwową bylejakością, o tyle na poziomie indywidualnych ludzi jeszcze ani razu nie trafiłem na patologię w drogówce z którą dość często mam kontakt oraz dużo rzadziej z typowymi krawężnikami od interwencji. Podejrzewam, że może mieć na