Mireczki... błagam Was o modlitwę. Moj 5-miesieczny synek ma wylew krwi do mózgu. Będzie transportowany do kliniki. Proszę modlcie się by wygrał tę walkę.
@Pawel1988polska: współczuje. Poleganie na bogu jest gorsze niz gra w totka. W totku masz szanse na to ze cos wygrana zmieni. Nie ma natomiast szans na to ze bog cos zmieni..
@rzepicha_slowianka jako ateista obiecuje, że się pomodlę w jego intencji. Mnie nie zaszkodzi, a jeśli Ty masz racje to pomogę. Życzę powrotu do zdrowia fla młodego, mirabelko. Trzymaj się. Ojcze nasz...
@haszimo: może. Udar krwotoczny, "wylew" to 15% wszystkich udarów. Reszta to niedokrwienne, które spowodowane są zamknięciem światła naczynia najczęściej przez blaszkę miażdzycową. Udar krwotoczny zazwyczaj spowodowany jest wadami naczyniowymi lub pęknięciem tętniaka. Ogólnie udary to bardzo ciekawa sprawa, szacuje się, że co szósty Polak będzie miał udar. Warto poczytać o tym żeby w razie co nie pękak. Wrzucam fajny obrazek, łatwo zapamiętać. Objaw fajki - opadanie kącika ust - jest
@Ortofenylofenolan_sodu: @haszimo: takie małe dziecko może mieć wylew. Moje miało 3 godziny po urodzeniu. @rzepicha_slowianka mam nadzieję (wierzę) że w przypadku Twojego synka wszystko zakończy się szczęśliwie. Mój syn kilka godzin po porodzie miał wylew, który spowodował wodogłowie. Na szczeście trafił w ręce doświadczonego i ambitnego neurochirurga. Teraz jest w miarę zdrowym, normalni rozwijającym się 5 latkiem.
#mirkomodlitwa #mikromodlitwa #dzieci
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@rzepicha_slowianka mam nadzieję (wierzę) że w przypadku Twojego synka wszystko zakończy się szczęśliwie.
Mój syn kilka godzin po porodzie miał wylew, który spowodował wodogłowie. Na szczeście trafił w ręce doświadczonego i ambitnego neurochirurga. Teraz jest w miarę zdrowym, normalni rozwijającym się 5 latkiem.