Aktywne Wpisy

Szeretlek +225
Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu bo mi się podoba. Może komuś innemu także. Drukarka używana sporadycznie raz na tydzień. Wkurzało mnie że jest tak na widoku i że przez większą część tygodnia się kurzy. Pod nią miejsce na trzy zestawy kartek a4. Reszta to normalne szuflady. Bałagan dookoła bo jeszcze szuflady niezagospodarowane.
#chwalesie
#meble
#chwalesie
#meble
źródło: temp_file6099340699821887373
Pobierz
tataBrajanka +97
Ale mnie w------a psiara dzisiaj, to są naprawdę podludzie. Jestem sobie na działeczce dzisiaj elegancko, idzie sobie kobiecina z psem oczywiście luzem, miałem otwartą bramę na działkę. Dzieci się bawią a ten do nich podbiega syn (3 lata) się wystraszył i popłakał a ta cmoknęła "fafik" chodź. Pies do niej podbiegł a ja do syna żeby go uspokoić. No i wraca baba z tym psem dalej luzem i piesek znowu wbiegł na

Ostatnio pewna kobieta na trasie jeszcze mi machała rękoma jak jej cyknąłem długimi i widać było, że na mnie krzyczy nie zdając sobie sprawy z tego, że ja w sumie nie miałem szans tego usłyszeć (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#polscykierowcy #kierowcy #polskiedrogi #logikarozowychpaskow
źródło: comment_cu7TBbj75kCS62O7R3WrXVIHKoU5Fn0p.jpg
Pobierzrozumiesz to wyrażenie?
Komentarz usunięty przez autora
@Nutaharion a mnie w-----a gdy ktoś widzi, że wyprzedzam
@Wobbuffet: albo jak ledwo wyjedziesz przed pojazd i też już mrugają żebyś wjechał w zderzak ( ͡° ʖ̯ ͡°) no niestety są i z tej drugiej strony debile.
Przecież możesz z drugiej strony wyprzedzić jak Cię jakiś tumok nie widzi... A tak to spotyka się takich dwóch misztrzów kierownicy i jadą k... gęsiego radośnie pomrygując długimi i machając łapami... I później na portalu ze śmiesznymi obrazkami licytują się który gorszy kierowca. A i jeden i drugi pisda.
@Given: jak ja gardzę ludźmi którzy to robią. To jest dopiero Januszowanie
i, mimo że nie stwarzasz żadnego zagrożenia możesz w bardzo łatwy sposób stracić prawo jazdy...
@Nutaharion: czekaj czyli łamiąc przepisy wymagasz od innych ich stosowania? Bo wiesz że miganie długimi jest zabronione?