Aktywne Wpisy

3x32 +49
źródło: temp_file5284641676081550466
Pobierz
Linnior88 +9
Jak sobie radzicie z bardzo niskim poczuciem własnej wartosci ? Ostatnio zaczęłam się łapac na tym że się czuje gorsza od dosłownie wszystkich mimo, że nie pije nie palę , mam jakies tam hobby jak gotowanie, czytanie książek, spoko pracę
A mimo tego ciągle się czuje jak jakiś śmieć
Ból istnienia rozrywa mi dupę , czasem mam wrażenie że nie mam prawa chodzic po jednej ulicy z innymi ludźmi
A mimo tego ciągle się czuje jak jakiś śmieć
Ból istnienia rozrywa mi dupę , czasem mam wrażenie że nie mam prawa chodzic po jednej ulicy z innymi ludźmi
źródło: 11efa29b92c10596c8bb4bbdf9f41853c6aa8e83a1152c205c099d9736e15c81
Pobierz

#naukaprogramowania #programowanie #it #programista15k #cpp
źródło: comment_bYWvhmA9QedIavmBdkPbj4WsF8U5jeEf.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Dziala jak usunę drugie 'string' w constructor... A o to chodzi, zeby brał dwa :(
GradeBook gradeBook1(string("CS101 Introduction to C++ Programming"),string("Kowalski"));@farmaceut: to jest kara za używanie using namespace std; ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bambosze_babuni: Używam tego, bo tak pokazali w książce :( Dopiero zaczynam :(
źródło: comment_dOj7zvDU74O3X4cHTLpTIJIWrKDiVMFO.jpg
Pobierz@farmaceut: nie wiem, co to za książka, ale powinieneś wspomnianą linię wywalić i pisać std::string zamiast string
using namespace std. Choćstd::stringjest na pewno czytelniej i mniejsze jest ryzyko konfliktu nazw, gdy się nie używausing namespace std(bo wstd::nie tylko string siedzi).using namespace std@farmaceut: no tak, po co już teraz uczyć się dobrych nawyków, jak można iść dalej i potencjalnie zagrzebać się później na amen... ehhh...