Aktywne Wpisy
dantealghieri +11
wfyokyga +235
Okazało się, że dam radę przejść parę metrów bez kul. Coś się naprawiło, nie potrafię tego wytłumaczyć xD Oczywiście kuleje, inaczej nie da rady. No ale teraz mogę sobie coś przynieść, bo ręce wolne. W sumie zajebiste to było uczucie, taka wolność, duma i coś jeszcze, nie wiem. Nie będę odpowiadać na żadne pytania, piszę bo chciałem się pochwalić moim sukcesem hehexd Szkoda że w głowie dalej burdel, widocznie nie można mieć
Jeżeli macie trochę czasu, to przejrzyjcie.
Link: https://drive.google.com/open?id=1gqDV9iFGyfwPPEhmkS5jRQ2vKCD8kRQq
#informacjapubliczna #finanse #pieniadze #polska #bitcoin
Gdyby ktoś z KNF to czytał to moje propozycje wraz z chęcią ich realizacji oraz wyceną:
-system automatycznego parzenia kawy i dostarczania jej na biurko pracowników - 200K zł
-system automatycznego dostarczania wydrukowanych dokumentów od drukarki do biurka pracownika - 121K zł
"-system automatycznego parzenia kawy i dostarczania jej na biurko pracowników - 200K zł "
Byłeś blisko: Serwis i konserwacja ekspresów ciśnieniowych do kawy marki Seaco - 125 152,50 (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Czy wykaz wszystkich umów/kosztów dokonanych w zadanym okresie?
Wyjazd na narty to już moim zdaniem nosi znamiona przestępstwa/sprzeniewierzenia itd.
Ciekawe czy chodzą tam w godzinach pracy, jeśli tak czy zostają odpracować czy zostaje im to ucinane z pensji?