Aktywne Wpisy
reddin +385
Do tragicznego w skutkach wypadku doszło w Ninkowie (gm. Borkowice). Ze wstępnych ustaleń wynika, że kierujący toyotą ciągnął na pasie holowniczym wózek inwalidzki, na którym siedział 92-latek. Na łuku drogi mężczyzna spadł z wózka i poniósł śmierć na miejscu.
#policja #wypadek #polskiedrogi
p0melo +11
Nie polecam przebranżowienia się do IT, szczególnie kobietom. Miałem znajomą która studiowała informatykę i po latach wyjechała z polski, że względu na toksyczne środowisko polskich informatyków. Rasiści, seksiści, troglodyci.
Na studiach laski słyszą od podstarzałych profesorów, że złe studia wybrały, pewnie męża szukają, lepiej niech zajmą się domem i dziećmi. Po skończeniu studiów dostają pracę, od kolegów z pracy słyszą że dostały prace za ładne oczy a poza tym nic nie umieją.
Na studiach laski słyszą od podstarzałych profesorów, że złe studia wybrały, pewnie męża szukają, lepiej niech zajmą się domem i dziećmi. Po skończeniu studiów dostają pracę, od kolegów z pracy słyszą że dostały prace za ładne oczy a poza tym nic nie umieją.
Popieram tę akcję.
#pjongczang2018
A ona płacze, że my, kibice, którzy ze SP dali na PZN 13 milionów złotych (budżet to 30 mln na ten rok, z czego 85% załatwili skoczkowie) w dupie byliśmy i gówno widzieliśmy.
Daleki jestem od wyzywania Nowakowskiej, ale niech się
@PainItBlack: Co ona ma wspólnego z PZN?
Może faktycznie, niektórzy przesadzili wyzywając ją, ale jestem kibicem i mam prawo oczekiwać wyników. A jej zachowanie jest karygodne.
@PainItBlack: Ona tylko wypowiedziała się na swoim Instagram Story. Nie poleciała z tym do mediów. Dramę zrobiły specjalne śnieżynki, których biedne uczucia zraniła Nowakowska, a nawet dobrze nie wysłuchali tego co mówiła.
Ja do niej nic nie mam, biatlon mnie nie interesuje, ale niech nie robi takiej draki.
@PainItBlack: Jakie zachowanie? Czym wywołała tyle hejtu?
Komentarz usunięty przez moderatora