Wpis z mikrobloga

@MSKappa: a ja nie. Przepraszam bardzo, ale albo jest się samorodnym talentem jak Małysz, albo haruje się jak Stoch i tym przyciąga się sponsorów. Z tego są stroje, infrastruktura, itp.

A ona płacze, że my, kibice, którzy ze SP dali na PZN 13 milionów złotych (budżet to 30 mln na ten rok, z czego 85% załatwili skoczkowie) w dupie byliśmy i gówno widzieliśmy.

Daleki jestem od wyzywania Nowakowskiej, ale niech się
@HAL__9000: no dobrze, nie orientuje się jaki jest podział na związki, ale #!$%@? mnie to, że narzeka na ludzi, którzy ją zwyzywali, fakt, może za mocno, ale reprezentuje kraj, pojechała #!$%@? na wycieczkę?
@Mesmeryzowany @HAL__9000 - nie jestem Januszem, raz, dwa niech #!$%@? będzie zrzeszona w Związku w Pcimiu Dolnym, nie obchodzi mnie. Przepraszam bardzo, ale laska zrobiła drakę na pół polskiego internetu, że ludzie, którzy oglądają igrzyska to debile i w dupie byli, ale kibice oczekują wyników i są uczuleni na takie zachowanie jak jej.

Może faktycznie, niektórzy przesadzili wyzywając ją, ale jestem kibicem i mam prawo oczekiwać wyników. A jej zachowanie jest karygodne.
Przepraszam bardzo, ale laska zrobiła drakę na pół polskiego internetu, że ludzie, którzy oglądają igrzyska to debile i w dupie byli, ale kibice oczekują wyników i są uczuleni na takie zachowanie jak jej.

@PainItBlack: Ona tylko wypowiedziała się na swoim Instagram Story. Nie poleciała z tym do mediów. Dramę zrobiły specjalne śnieżynki, których biedne uczucia zraniła Nowakowska, a nawet dobrze nie wysłuchali tego co mówiła.
@Mesmeryzowany: Słuchaj, kobieta w tym wieku chyba wie jak funkcjonują media społecznościowe. Wiedziała na co się pisze. Niestety, ale bycie osobą medialną tak funkcjonuje.
Ja do niej nic nie mam, biatlon mnie nie interesuje, ale niech nie robi takiej draki.