Aktywne Wpisy
jestembutem +4
Czy są tu jacyś ludzie 35+?
#kiciochpyta
#kiciochpyta
sruba_m3 +40
Eh, myślałem że ta cała kobieta nieidealna jest niejako równowagą dla głupoty mentora, ale widać sprany łeb przez social media i wrzucanie zdjęć noworodka motzno xD są siebie warci
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
ale z drugiej strony mogłem się spodziewać, kto o zdrowych zmysłach udostępnia mentorowi swoje drogi rodne
#sebcel
źródło: image
Pobierz

#lisk
Ogólnie sam relaunch wypadł bardzo profesjonalnie, tak jak przypuszczałem. Bez fajerwerków, tańczących Carlosów Matosów. Zjadłem dużo popcornu czytając w ciągu ostatnich dni cały ten płacz, że cena spada. Niektórzy chyba pomylili inwestowanie z monopoly i chcieli mieć na już wszystko wydane i 200$ za lisk na tacy. W wywiadzie z Maćkiem poruszyli tą kwestie.
Nie ma czegoś takiego jak honor w tym wypadku. Są tylko 3 typy ludzi:
- doświadczeni inwestorzy którzy mogą lubić ten projekt ale póki
Nie jestem konsumentem, ale przekonuje mnie to, że to ma uderzyć do zwykłych konsumentów z sdk, nie tak jak w przypadku eth. Drugim projektem który w to uderza jest dragonchain. Jak każda inwestycja wiąże się z ryzykiem i jestem gotów na stratę mojego wkładu, więc spekulacje cenowe jeszcze przed oddaniem gotowego produktu mnie nie dotyczą, i nie chce nawet się stresować w
Ja wszedłem zaraz po największym dipie btc jak lisk był po 15$ i wyszedłem przy 31$. Nie wiedziałem jak wysoko jeszcze po ciągnie choć głupio nie czekałem na ostatni pionowy wystrzał przed spadkami oznaczający szczyt pompy. 100% w 1,5 tygodnia to
Edit: małych wybić nie pamiętam żebym komentował
Napisałem komentarz, że rakieta ruszyła gdy wchodził na bitflyer, a chwilę później cena poszybowała mocno w górę
źródło: comment_YxR8ofHelK9kBpuaRo029DQ8XWbO1ztU.jpg
Pobierz