Jestem tu tylko dlatego, że mam urlop :) Jest 14 a ja kończę 5 p--o i nikt mi nic nie może zrobić. I odkryłem takie coś więc spędziłem czas produktywnie. Zgłosiłem to już. Obejrzyjcie i oceńcie sami. Ja nigdy, bez kitu nie będę antysemitą. Nie dam się upodlić.
@oskar1020: Zapewne sporo amerykanów ma gdzieś relacje z naszym krajem, choć istnieją pewne grupy (jak np. nasi rodacy), którzy chcą mieć dobre. Ale to jest typowa propaganda. Póki co ma mało wyświetlen i dużo głosów na nie (mma nadzieje że nie tylko z PL), i miejmy nadzieje, że spadnie szybko.
@NecroYuggoth: oczywiście, że tak. Tak samo jak wiesz jakaś gazeta napisze "Polish death camps" to nie wszyscy Niemcy czy Anglicy są winni no e. Ale ktoś za to odpowiada.
@blekitny_orzel: Dlatego zrozumiałem akcje ktore się zaczęły, jak samochód z szyldem, że nie było polskich obozów które jezździly po krajach, bo ludzie zaczynali błede intrepretować to zdanie. Ale zrobiło się to nagminne i również zrozumiałem tę ustawę. Ale widziałem te pękające pośaldy, gdy poweidział że wśród współpracujących z niecami byli też właśnie żydzi i inni. Wykop nie jest dobrym portalem do czytania co się dzieje w świecie, bo 3/4 to
@NecroYuggoth: Moim zdaniem tu nie chodzi wcale o tzw. "prawdę historyczną". Wszyscy wiedzą jaka była. Była wojna. R--ź Polaków. R--ź Żydów. R--ź Rosjan i Niemców. W Europie miała miejsce gigantyczna r--ź. Świat się zatrzymał trochę. Nikt nie mógł siedzieć bezpieczny w piwnicy jak teraz sobie siedzimy. R--Ź TRUPY NAOKOŁO Tylu Polaków zginęło... Tyle miast zrównanych z ziemią... A te gnidy ostatnie śmią mówić "POLISH HOLOCAUST" mając na myśli nie faktycznie
@blekitny_orzel: no takie typowe robienie z żydów męczenników, jako to tylko oni byli ofiarami bestialstwa, a Polska chciała niemcom w tym pomóc. Nakręcanie gównoburzy niestety.
@blekitny_orzel: Znaczy, ja też staram się brać jakiś czynny udział w tym, by mowic ze obozy nie są polskie. Mniejszy czy większy to nieważne. Ale czuje, że tę gównoburzę nakręcają ludzie, którzy mają totalnie wypaczony umysł.
@blekitny_orzel: W Polsce tylko psują sobie opinie ale świat zachodni im pewnie wierzy bo jak to żeby ONI mogli zrobić coś złego, przecież to biedne ofiary.
@blekitny_orzel: k---a mocne to :/ Aż mi skoczyło ciśnienie.
Czy to nie radykalizuje Polaków względem Zydów? Czyt. tworzy antysemityzm? nie ma co nie ma jak tworzyć antysemityzm żeby potem oskarżać inne nacje o to, że tak nie nawidza narodu który nienawidzi wszystkich innych
#zydzi #izrael #msz #polityk #propaganda #propagandalevelultragoebbels #polska #patriotyzm #urlop #p--o #420 #geopolityka #pis #holocaust #germandeathcamps #rudermanfamilyfoundation
źródło: comment_UfD8WzPwBBafOHckDE0jgUPqnsTvM5lU.jpg
Pobierzhttps://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Chzwlm79a-Y
Czy to nie radykalizuje Polaków względem Zydów? Czyt. tworzy antysemityzm? nie ma co nie ma jak tworzyć antysemityzm żeby potem oskarżać inne nacje o to, że tak nie nawidza narodu który nienawidzi wszystkich innych
Komentarz usunięty przez autora