Aktywne Wpisy
OCIEBATON +1655
Jacyś 18 letni gówniarze na wykopie mi mówią że głosując na PO wybrałem znowu bandę czworga XD
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
paxtax +52
To wy chcecie wpuszczać uchodźców, chcecie wyższego wieku emerytalnego?
#polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
#polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
Kochani powiem krotko, spasłem sie xD. Chcialbym schudnąć tylk potrzebuje waszej opinii, warto isc do dietetyka? Czy walic to i tylko siłka? Powiedzmy ze mam czas do wakacji bo pozniej troche sie wszyskt ozmienia ale to nieistotne. Nie znam sie na dieitach, cwiczeniach itp... co zrobic?;-; Cos moze w #czestochowa polecacie?
siłownie początkowo tez możesz odpuścić, wystarcza codzienne marszobiegi, tak po 5-7 km max
jeśli zastosujesz sie do mojej banalnej podpowiedzi to w ciągu miesiące gwarantowane kilka
Głównie jeśli chodzi o zdrowego mężczyznę, kwestia odchudzania ogranicza się tylko do liczenia kalorii. Siłka pomaga wtedy zachować mięśnie na czym oczywiście Ci zależy. Więc odchudzić się = liczyć kalorie, spędzać te 3 dni w tygodniu na jakimś treningu siłowym.
Ja obecnie muszę wybrać się do endokrynologa, przy okazji badań zrobiłem sobie przeciwciała tarczycowe i tsh. O ile tsh mieści się w górnej granicy to anty tpo norma do 30 a ja mam 170
Komentarz usunięty przez moderatora
@cl_master
@maniok
@rozekpl
Dzieki dzięki (。◕‿‿◕。)