Wpis z mikrobloga

@dlouhy ale rok temu w Warszawie był taki prawdziwy gęsty smog także jeżeli chce kandydować na prezydenta Wawy to naprawdę nie szkoda mu czasu na zbieranie podpisów?

Chociaż pewnie przy okazji jakieś małolaty wyrywa, od razu może sprawdzić czy jest osiemnaście, w sumie rozumiem gościa xD
@Prezes_roku: To już ewidentnie widać, że panjanuż nie chce wygrać wyborów. Zrobił sobie fajną emeryturę, tu pojeździ, tam pokrzyczy i raz na ruski rok walnie jakiś cytat o wolnym rynku żeby kolejne pokolenie gimnazjalistów złapało haczyk. Smutne to bo nie wiem czy idea wolnorynkowa ma jakąś rację bytu w obecnej sytuacji politycznej po tyloletnim ośmieszaniu jej przez dziadka w muszce.
@Burstaine: @gerwant2k: @dlouhy: @Szykotym87: @Let_Me_2_Be: Czasami sam nie wiem kto gorszy. Czy Korwin, który nieraz dowali taką mądrością, że aż wstyd się przed kimkolwiek przyznać, iż na niego głosowałem. Czy ludzie ślepo wierzący w nawet najgłupsze jego wysrywy.

W Polsce nie ma smogu. Taaaa. Polecam w takim razie wycieczkę na południe, do miast takich jak chociażby Pszczyna, Rybnik, Żywiec czy słynny Kraków. Nie dość, że trzeba się
Pobierz daedaluspl - @Burstaine: @gerwant2k: @dlouhy: @Szykotym87: @LetMe2Be: Czasami sam nie...
źródło: comment_zHEjqRilvp4ADk2uMsh58ggHVFXJHbKp.jpg
@daedalus_pl Smog to mgła i dym, w polskich miastach nie ma prawie mgieł, więc jak może być smog? Ilość dymu też jest niewystarczająca by mógł powstać smog. Smog wygląda jak na zdjęciu, znajdźcie sobie inną nazwę by nie nazywać tego co jest w Krakowie smogiem, bo nim zwyczajnie nie jest. A na twoim zdjęciu gdzie jest ten smog albo po co to zdjęcie wstawiałeś skoro nie ma nic wspólnego ze smogiem?
Pobierz dlouhy - @daedalus_pl Smog to mgła i dym, w polskich miastach nie ma prawie mgieł, wi...
źródło: comment_SJ52I1qsG41K1140l6ZGSFOLpTZgjVje.jpg