Wpis z mikrobloga

#swietyzabiusz #przegryw #stulejacontent

Razu pewnego jeden z uczniów Pana nie objawił się oczom Jego przez trzy dni i trzy noce. Zmartwiony Pan udał się do domu ucznia tego, a tam zastał go do cna pochłoniętego zajęciem zbytecznym. Zapytał go Pan "Dlaczego dnie trawisz na grach wszelakich miast podejmować próby wyjścia z przegrywu?". Odpowiedział mu uczeń "znużyło mnie dokonywanie starań, pragnę teraz od jutrzenki po zmierzch grą się zajmować". Wtenczas twarz mistrza nabrała koloru zachodzącego słońca, a oczy jego błysnęły surowością jak stal. Silnym ramieniem rzucił komputer ucznia swego z takim impetem, że korzystać z niego dłużej nie było można. Zrozpaczony uczeń zapytał przez łzy "dlaczego niszczysz komputer mój? Czy nazbyt wielka nie jest kara, którą mi zadajesz?". Odpowiedział mu Pan "kto kocha ucznia swego, ten nie żałuje rózgi".

Oto Słowo Żabie
W.....z - #swietyzabiusz #przegryw #stulejacontent

Razu pewnego jeden z uczniów Pa...

źródło: comment_m8NsCX17OogY0ghk4XC2L0kSl54kkIGJ.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jozik: Pisałem chyba z 20 razy, usuwałem za każdym razem przed publikacją. Pasta musi być absolutnie prima sort. Sam nie wiem, może prowadze zbyt normickie życie, żeby pisać dobre pasty.... pozostaje nowy projekt swietyzabiusz

Ale będę pisał dalej i próbował
  • Odpowiedz