Aktywne Wpisy
pieknylowca +71
#marsz4czerwca #ukraina
I co wykopki, nadal uważacie że marsz przeciw rosyjskim wpływom to był dobry pomysł? Po tym co właśnie odwaliła Rosja?
I co wykopki, nadal uważacie że marsz przeciw rosyjskim wpływom to był dobry pomysł? Po tym co właśnie odwaliła Rosja?
#csgo #polskiyoutube
Moim zdaniem nie ma tam żadnego bólu dupy czy płaczu, że tego nie ma, tylko zwyczajne wyjaśnienie sytuacji.
@ldldld3: nie chce bronic grubego
W filmiku wspomniał, że za komentowanie jedynym jego zarobkiem jest sam stream (o ile robi to na swoim streamie) i dotacje i suby. Dlaczego ktoś ma robić
z jednej strony zaluje ze nie moze komentowac meczy
Powiedział, że chciałby komentować, ale nie będzie wykładać swoich pieniędzy na komentowanie, bo to są jego ciężko zarobione pieniądze.
Dla przykładu, jakiś architekt bardzo by chciał zaprojektować stadion, dodam, że Architekt jest znany i szanowany. Czekał na okazję. W końcu się pojawiła, ale
nie przekonasz mnie ze wasacz nie jest zmijowatym materialista, dla mnie to nie jego pierwsza taka zagrywka, brzydze sie jego openingami gdzie gosciu udaje ze laduje w to
Nie rozumiem cię. Przez swoją niechęć do Izaka w ogóle nie rozumiesz o co chodzi.
Komentarz usunięty przez moderatora
dla mnie jest manipulujacym, nieszczerym, sztucznym, materialista i ten flmik ktory tu wrzucilem niejako to potwierdza
@aleroc: dlaczego opisujesz Magicala którego oglądasz? xD
@Queltas nie, za prace powinno sie nalezec wynagrodzenie, ale sa czasami pewne granice i wyjatki, spokojnie, izak bedzie mial za zyc prawdopodobnie juz do konca swojego zycia
@aleroc no to jeśli się za pracę należy to dlaczego akurat Izakowi ma się nie należeć? XD
czasami trzeba sie troche poswiecic zeby wynagrodzic fanom, tak sie buduje fajny kontakt z fanami, on zyje glownie dzieki fanom, to niech robi cos dla nich, ja #!$%@?, na prawde tak ciezko to zrozumiec?
nie wszystko sie przelicza na zysk w zlotowkach, ile razy mam to powtarzac?
Ale ale popatrz.
Uwaga spoiler!
Oglądać, chcą mu placic, chcą jego komentarza. Więc nie wydaje mi się że masz rację, bo jest całkiem odwrotnie. Jego baza widzów się zwiększa, jego wpływy są coraz większe, ma sponsorów. Czyli kto się myli, ty