Aktywne Wpisy

PiersiowkaPelnaZiol +148
Też was w-----a taka niesprawiedliwość społeczna? Dziś byłem świadkiem jak dziany gościu zaparkował jebitnie na trawniku + chodnik mimo że obok pełno parkingu (DARMOWEGO) na zwrócenie uwagi mnie zwyzywał i coś tam groził. I w sumie co mogę zrobić, dam mu w ryj to jeszcze skończę w sądzie z c--j wie jaką karą.
Bogaci mają łatwiej, bo mogą więcej vs szaraki którzy przestrzegają prawa.
Chwile potem innemu gościowi na światłach samochód zgasł
Bogaci mają łatwiej, bo mogą więcej vs szaraki którzy przestrzegają prawa.
Chwile potem innemu gościowi na światłach samochód zgasł

Rv0000 +79

Tylko tak wszyscy mówią, że wąskie... tylko jaka to jest wąska stopa? xD
#rolki
źródło: comment_tBHqdb4hPdmYGsPihyZeUNbGr08LxzU6.jpg
PobierzTu piszą, że nie wszystkie szyny pasują. Ogólnie ja bym ich nie kupił bo nie odpowiada mi mocowanie szyny, jest za słabe. No i przód naprawdę wąski dlatego kupiłem FR1. Ale cena całkiem dobra jak za model z 2017.
https://www.locoskates.com/powerslide-imperial-80-2017-skates/p4252
źródło: comment_hzNXFWSf3ZU8rdqMs7Uh3ub49cTAmiDg.jpg
Pobierzźródło: comment_I09lHYZnGTkSIbnMwNp2WM3CW3pNuDoz.jpg
Pobierzźródło: comment_AB4UQwPhviVtpfLBU7v5Lw1KrWFUkqHe.jpg
Pobierz@romantyk_n------n
w bladeville maja w dobrej cenie
https://bladeville.pl/p/rolki-1/powerslide-31/powerslide-imperial-pro-80-2017-czerwone-22827#.WobSE5_dg0M
@uriel_arch: Ale inna szyna, inne koła i inne zapięcie 45 stopni oraz nowy liner. To całkiem inne rolki.
@uriel_arch: Zamów, przymierz i najwyżej odeślij. Ja bym ryzykował gdyby mi się widziały ;3 Tylko dziwny ten rozmiar sugerowany.
@kaczmarejloooo: W jakim sensie?
W rolkach podanych przez @uriel_arch masz kółka jedne z lepszych rynkowych, łożyska parę modeli lepsze, szynę używaną w najlepszych modelach powerslide'a + klamrę. Naprawdę tego nie widzisz? ;)
@uriel_arch: taka, że impy pasują na 10% ludzi xD tu nie chodzi tyle o stope co o śródstopie od wewnętrznej strony i o kostki. Warto przymierzyć i chwile w nich postać by noga pod ciężarem ciała wbiła się w podłoże rolki. JAk czujesz ucisk to za wąska. Kupa ludzi w nich jezdzi i narzeka na obtarcia i odciski na śródstopiu. Barany.