Aktywne Wpisy
Sigfried +78
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
KwadratF1 +223
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
#badoo #tinder #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@TinderNiespodzianka:
Czyli taka laska marnuje godzinę na rozmowę z tobą...
zaś ty marnujesz dziesiątki godzin na rozmowy z dziesiątkami lasek.
I to niby one są przegrane.
Aha.
Poza tym ja mam z tego satysfakcję i bekę, a one fałszywą nadzieję i ostatecznie zawód.
A one piszą z jednym.
Wstawaj, zesrałeś się.
Tylko że one znajdą następnego jutro. A ty dalej siedzisz i zakładasz fejkowe konta. Na koniec dnia tylko seksik z własną ręką pod zdjęcia lasek z tindera.
Kobiety Cie unikają nie tylko z powodu wyglądu ale przede wszystkim z powodu charakteru.