Wpis z mikrobloga

Lubię zakładać fejk-konta na tinderze i wklejać na profilówkę zdjęcia Alvaro 10/10. To miłe uczucie, gdy dziewczyny, które srają wyżej, niźli sempiternę mają (szukając miesiącami faceta spoza swojej ligi i licząc, że zwykła seks-apka ześle im księcia z bajki do LTR), marnują swoje superlajki i cenne kwadranse swojego życia na rozmowę z facetem, którego nigdy nie będą mieć z uwagi na fakt, iż ten nie istnieje nigdzie poza tinderem i ich wyobraźnią. xD

#badoo #tinder #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 35
  • Odpowiedz
@vundo: stały zestaw tagów - uniwersalne, do wszystkiego związanego z badoo i tinderem. Wszyscy dobrze wiemy, że to ostatnie nie nadaje się do szukania sensownych znajomości (typowa przedstawicielka tej apki ma karykaturalny, podrasowany filtrami, fotoszopem i niecodziennym makijażem wygląd plus gównozainteresowania, mentalność ameby i IQ krewetki; na badoo trochę lepiej, choć też bez szału), więc niech chociaż nada się do czegoś innego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
marnują swoje superlajki i cenne kwadranse swojego życia na rozmowę z facetem

@TinderNiespodzianka:
Czyli taka laska marnuje godzinę na rozmowę z tobą...
zaś ty marnujesz dziesiątki godzin na rozmowy z dziesiątkami lasek.
I to niby one są przegrane.
Aha.
  • Odpowiedz
@wamaga: Nope, piszę z wszystkimi (kilkunastoma lub kilkudziesięcioma) jednocześnie i na ogół każę każdej długooo czekać na odpowiedź z mojej strony, gdy ta ślini się i ostrzy sobie ząbki na strzępek atencji od nieistniejącego Alvaro. xD

Poza tym ja mam z tego satysfakcję i bekę, a one fałszywą nadzieję i ostatecznie zawód.
  • Odpowiedz
@MangoZjem: tzn opowi raczej chodzi o to, że nagle atencjuszki które nie dają normalnym kolesiom atencji (a #!$%@?ą ich, dla atencji), umieją napisać więcej niz jedno slowo i pokazać się z lepszej strony, ale oki
  • Odpowiedz
@rskkk: nie wynika to z tekstu, ale nawet jesli to trzeba miec na uwadze to, ze jak facet ma 10 machow to laska ma powiedzmy 300 i uwierz mi, ze jakbys mial tyle par to tez bys z kazda nie dal rady pisac, poza tym to chyba oczywiste ze wybrzydzac sie zaczyna sposrod dostepnych a nie potencjalnych opcji
  • Odpowiedz