Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
Jestem hetero ale po latach oglądania, całkiem przypadkowo, takich obrazków i zastanowieniu się nad istotą rzeczy - już mnie to wcale nie obrzydza.

@Ortofenylofenolan_sodu prawda taka, że duża ilość osób nie miała czasu "przyzwyczaić się" do tak prostej rzeczy jak pocałunek dwóch kochających się osób. Tak jak w dzieciństwie mając 9 lat każdy pocałunek był obrzydliwy niezależnie od płci tak później to przechodzi. Niestety to nie przeszkadza, że prawie pod każdym
  • Odpowiedz
@naganiaczherculesa: Pisałem już wcześniej, pod większością moich wpisów znajdzie się jakiś debil, który musi napisać "rzygam" czy "obrzydliwe", jak inaczej nazwać tak sfrustrowane osoby? Ja nie wchodzę do każdego postu pod #ladnapani i nie piszę, że "jakie to obrzydliwe, tak z kobietą?", bo i po co? Za pierwszym razem usunąłem komentarz, to ta osoba i tak monitorowała wpis żeby znów napisać dokładnie taki sam wpis. Skoro go tak
  • Odpowiedz
@MonitoringMediow: ale jeżeli tak wiesz, że bedzie, po co to dalej robisz? Nie wiem, chcesz sobie coś udowodnić? Po c--j się kopać z koniem. Jestem tolerancyjną osobą, ale nigdy nie zrozumiem dlaczego homoseksualiści próbują na SIŁE pokazywać to wszystko

błędne koło, za każdym razem tak samo, wiesz jak będzie ale twardo dalej zeby tylko zacząć się kłócić
  • Odpowiedz
Jestem tolerancyjną osobą, ale nigdy nie zrozumiem dlaczego homoseksualiści próbują na SIŁE pokazywać to wszystko

@naganiaczherculesa: Pokazywać wszystko? Nie wrzucam na portal zdjęć kutasów, więc jakie wszystko? Na tym zdjęciu nawet nie ma buziaka, tylko dwóch facetów, którzy mogą być po prostu kolegami. W sumie mogę to skomentować tylko w jeden sposób: Jestem tolerancyjną osobą, ale nigdy nie zrozumiem dlaczego heteroseksualiści próbują na SIŁE pokazywać to wszystko, na przykład jak
  • Odpowiedz
@MonitoringMediow: czego Ty nie rozumiesz? bo widocznie robisz tylko imbe na siłę żeby pokazać jaki to "swiatowy człek żem"... dla facetów (dla kobiet także) jest to nie przyjemne oglądać takie rzeczy bo tak mamy zakodowane genetycznie, zdjęcie kupy też będziesz wstawiać bo to przecież tylko kupa w dodatku zdrowa? xD nie mam nic przeciwko homo, cieszę się że się kochają, również nie chcę aby byli w jakiś sposób prześladowani, gdyby
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@mar-v-son: pokaż mi gen to kodujący. Podpowiem ci, nie ma takiego. Jest to tylko kwestia wychowania i kultury, u nas jest to obce, kiedy w USA już nie budzi to oburzenia, bo procesy przywrócenia normalności zaczęły się szybciej niż u nas. Jeszcze w 18 wieku całujący się faceci czy siedzący sobie na kolanach było uznawane za coś normalnego. Ale jeżeli nie chcesz uczestniczyć w moim s----------u to nie zmuszam ciebie
  • Odpowiedz
@Cziken1986: Przy każdym takim wpisie najbardziej mnie śmieszy, że one głównie lądują w gorących dzięki pieniaczom, którzy muszą wykazać się jaka to homopropaganda jest obrzydliwa. A by się nic nie odezwali to by pewnie całość się skończyła z 20 plusami (moje najwyższe wyniki) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz