Wpis z mikrobloga

Lakers sending Jordan Clarkson and Larry Nance to the Cavaliers, league source tells ESPN.

XDD
#nba
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marsellus1: Thomas jednak dopiero wraca po kontuzji, w zeszylm sezonie byl blisko MVP, serio prowadzimy te dyskusje? Cavs potrzebują C, a nie Kolenego D-Rose'a z lawki oraz Larrego ktory spoza pomalowanego nie rzuca + nie blokuje!
  • Odpowiedz
Co się musi teraz o---------ć w góralskiej jaskini @KXNG_Preem to nie mam pytań ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Dajcie mu znać zanim za dwa dni worek internetu dotrze na Słowację xDDDDDDDD
  • Odpowiedz
  • 0
Halo halo panowie, podobała mi się ta wymiana, ale Cavs dorzucili swój pick do niej XDDDDD
  • Odpowiedz
@gogal: Thomas nie zmieni gry Cavs i jakby miał to zrobić to już by zdążył coś pokazać. Akurat kisne bo już po wymianie z Bostonem uważałem, że znowu zacznie się jego tułaczka w NBA. Nie myliłem się. No i po co to porównanie z D-Rosem? Clarkson jest ZDROWY i młody a Darek już kończy kariere.
  • Odpowiedz
@marsellus1: Bo rzuca tragicznie za trzy, operuje glownie na mid-range i wjazdach pod kosz. Dobrze wiemy ze lebrona obudowywuje sie innymi graczami. Gdyby nie ten pick to trejd dla cavs jest niezly, z tym ze oni chca jeszcze zawojowac lige w tym sezonie, a nie za rok czy 5 lat.
  • Odpowiedz
@gogal: Prawda taka, że rzuca za trzy niewiele gorzej niż Thomas a FG% ma taki sam. Defensive rating nawet nie wspominam bo tu masz różnice kilkunastu punktów na korzyść Clarksona. Nie twierdze, że on będzie dla nich z miejsca x factorem ale póki co na tym nie tracą.
  • Odpowiedz
Clarkson to akurat tam jakimś wielkim wzmocnieniem nie będzie.
Larry Nance za to jest duzym wzmocnieniem - bardzo dobry defenywny wysoki na jednym z najlepszym kontraktow w lidze.
Obie strony skorzystaly
  • Odpowiedz