Aktywne Wpisy
rybsonk +23
Ostatnio gadałem z kumplem o gierkach i czasach podstawówki i tak mnie naszło, że aż zrobię ankietę. Mireczki, jaka gra jest dla was pierwszą która przychodzi do głowy gdy myślicie o dzieciństwie? Głosujcie w ankiecie:
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
Gra dzieciństwa to:
- GTA V 9.6% (185)
- Fortnite 2.1% (41)
- Minecraft 13.1% (253)
- Roblox 2.4% (47)
- League of Legends 6.3% (122)
- Fallout 4 1.4% (27)
- Skyrim 6.7% (129)
- Inna (napisz w komentarzu jaka) 58.4% (1131)
kiciuch_ +21
O czym świadczą tatuaże u facetów? Bo u kobiet to wiadome - choroby psychiczne. A u facetów?
#zwiazki #tinder #pytaniedoeksperta
#zwiazki #tinder #pytaniedoeksperta
Dziś zapraszam do zapoznania się i wykopywania mojego najnowszego przepisu na Lasagne Bolognese, która wygrała w głosowaniu dwa tygodnie temu zdobywając ponad 1400 głosów.
Lasagne przygotowuje się dość prosto, więc nawet osoby nowe w kuchni powinny sobie z nią poradzić. Niestety, musicie nastawić się na długie gotowanie sosu, więc łączny czas przygotowania dania to około 3 godziny, ale roboty w tym 30 minut ze zmywaniem ( ͡° ͜ʖ ͡°). W powiązanych dodałem też przepis na sos boloński, który możecie podać z makaronem tagliatelle. Zjeść sos boloński w Bolonii to zresztą jedno z niezrealizowanych jeszcze marzeń z mojej listy.
Jeśli macie jakieś pytania lub uwagi pytajcie tutaj, w wiadomości prywatnej lub w komentarzach. Każdemu postaram się pomóc w miarę posiadanej wiedzy i umiejętności.
W przyszłym tygodniu będzie przepis związany z walentynkami. Wybierzcie w ankiecie, jakie danie chcielibyście za dwa tygodnie. Ankieta z zeszłego tygodnia dała mi pewien pogląd na przepisy, których oczekujecie. W ankiecie wygrała kuchnia turecka, to chyba dobrze, bo chciałbym w najbliższym czasie wybrać się do Turcji w poszukiwaniu najlepszych kebabów ;) W ankiecie na razie nie ma kebabu ze względu na temperatury na dworze i okropną pogodę (w Turcji kebaby przygotowuje się na grillach), ale wkrótce możecie jakiegoś się spodziewać.
Osoby, które chcą, aby wołać je do kolejnych przepisów proszę o plusowanie komentarza poniżej.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...