Wpis z mikrobloga

Gurwa, myślałem, że to są jakieś żarty z tymi Ukrainkami i ogólnie kobietami ze wschodu, ale... xD

Od tygodnia umawiam się z Białorusinką i wczoraj została u mnie na noc. A dzisiaj odkąd wstała zdążyła już o--------ć gałę, wyprasować moje koszule i zrobić śniadanie. xD

Ale czad, chyba się z nią ożenię.

#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #coolstory #truestory #bialorusinkiboners
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mack_Lanegan mój kumpel z Ukrainką zaczął się spotykać. Zamieszkała u niego i wrobiła go po paru miesiącach w dziecko. Kłamała, że bierze dalej tabletki antykoncepcyjne. Tak więc powodzenia! ;)
  • Odpowiedz
@Mack_Lanegan: Współczuję, że odczytujesz to jako ból d--y. Ja takiego bólu nie odczuwam, rób co chcesz. Śmieszy mnie tylko, że odczuwasz potrzebę dzielenia się takimi informacjami z innymi, zupełnie tak jakbyś oczekiwał podziwu.
  • Odpowiedz
@wysuszony: i tak by musiała z nim by co najmniej 3 lata, dopiero po tym czasie, "spędzonym" w małżeństwie by dostała obywatelstwo. Takie zabezpieczenie ( co najmniej 3 lata loda o poranku i zajmowania się nim i domem ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
  • Odpowiedz