Wpis z mikrobloga

TL;DR:

Siemanko Mirki i Mirabelki,
Szukam osób, które nie znają się na programowaniu, a mają jakieś ciekawe pomysły na usprawnienie, zoptymalizowanie swojej albo cudzej pracy. Ze swojej strony oferuję czas i umiejętności związane z programowaniem, od Ciebie wymagam przynajmniej ciekawego pomysłu i zaangażowania we wspólny projekt. Celem współpracy byłoby zrobienie czegoś fajnego, co przyda się ludziom, a co w dłuższej perspektywie mogłoby też przynieść jakieś korzyści finansowe.

Jeżeli masz pełną głowę pomysłów, nie boisz się wyzwań - zapraszam do współpracy ( ͡º ͜ʖ͡º)

#oswiadczenie #startup #biznes #programowanie #pomyslnabiznes #programistaszukazajecia
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@veranoo: Siemanko, każdy ma jakieś swoje kryteria wg których ocenia powodzenie / sukces danego przedsięwzięcia. Udało mi się znaleźć dwóch kolegów, wprawdzie nie przez wykop, ale założyłem z nimi spółkę i działamy w e-commerce. Weszliśmy w niszę, do interesu nie dokładamy, cały czas się rozwijamy, więc nie jest chyba źle.

Ostatni rok był okrutnie ciężki i tylu rzeczy ilu się nauczyłem o tworzeniu startupu (jeśli mogę go tak nazwać) nie
  • Odpowiedz