Aktywne Wpisy
14latnawykopie +69
Właśnie powiedziałem dziewczynie, że idę do kolegów, a ona się wypieła i pyta czy na pewno. No i zostałem ( ͡º ͜ʖ͡º) #zwiazki #rozowepaski
dddobranoc +15
Kochani niestety - przyjaźń Geja z Zębem dobiegła końca. Dziś się rozstali.
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Hej elektryczne Mirosławy.
Kupiłem sobie na #aliexpress dotykowy włącznik/wyłącznik światła na Wifi firmy Sonoff. Podłączyłem jak na pic rel. Światło cały czas mruga z częstotliwością jedno mrugnięcie na sekundę.
Zainstalowałem aplikację, włącznik poprawnie połączył się z WiFi i miał status conneced, ale przy próbie włączenia bądź wyłączenia światła przez apkę wyświetla błąd, że zadanie nie mogło być wykonane.
Włączanie i wyłączenie światła przez przyciśnięcie światła też nie działa.
Mirko, pomusz, bo chcę mieć smart doma.
@janznetu:
@Wienc:
@CzerwoneSsie:
@HenryMorgan: są dwa niebieskie. Który wpiąć? Oba?
PS.
A ten zielony w tle to do czego?
Twój dotychczasowy włącznik to prosty przerywacz obwodu, który nie wymaga zasilania - dlatego był wpięty do przewodu fazowego, który dalej biegnie do
jakby byl problem to czarne trzeba zamienic miejscami bo nie wiem ktory to zasilajacy
@Wienc:
@CzerwoneSsie: a mogę zdjąć tą kostkę i wpiąć te dwa niebieskie bezpośrednio w lout? Nie mam kabla, żeby tam doczeolpić
N - Niebieski (2 niebieskie jeśli dasz radę i chcesz się pozbyć kostki)
Lin - czarny fazowy
Lout - czarny idący do lampy