Wpis z mikrobloga

@mamFAJNYnick ztrollowalem ja perfekt. ( ͡º ͜ʖ͡º)
"-oczywiście proszę pani, mój kierowca już Panią namierzyl i już do pani jedzie!
-ale co pan
- dobrze Pani trafiła, bo jestem właścicielem firmy transportowej, a dzięki dzisiejszej technologii namierzylismy Panią przez GPS i kierowca będzie u Pani za jakieś 17 minut
- Pan chyba zartuje!
- Pani zaczęła"

:D
@Eestel: Ja jakiś czas temu sprzedawałem telefon - z wadami, ale działający za 15zł z nową dokupioną baterią, która nie licząc przesyłki kosztowała 9,99zł. Nikt nie chciał... Wystawiłem za DARMO to w ciągu 2h? Miałem 13 wiadomości, a niektórzy z nich to byli tacy bezczelni np. sami ustalali sobie koszta przesyłki albo, że mam wysłać za darmo, czy tam dowieźć. Wiadomo chciałem chociaż odzyskać te parę złociszy za baterię i pisałem
@ugly0ne: Ja się z czegoś takiego wyleczyłem. Parę lat temu oddawałem za jakoś 40 zł komplet całkiem niezłych mebli wypoczynkowych (kanapa, dwa fotele i tzw. "dwójka), bo zmieniałem kolorystykę, a niebieskie meble już mi nie leżały "w koncepcji". Mówię oddam komuś potrzebującemu za symboliczne 0,7. Rozdzwoniły się telefony, ale w myśl zasady "kto pierwszy - ten lepszy" padło na Panią z pobliskich Tychów - "Dzisiaj bierzemy! proszę nikomu nie oddawać!"- nie
@Cripex: czasem nawet cena powyżej patogranicznej nie jest w stanie odsiać myślących inaczej ( ͡° ʖ̯ ͡°) Od ponad roku wystawiam coś za ponad 2k, a dotychczas odezwały się dwie babki, które ciągnęły temat i piały jak to nie biorą/przyjeżdżają, a później kontakt urywał się.
Jedna to nawet przez jakieś dwa miesiące "rezerwowała", a później zamiast sama zadzwonić wylała swoje karyńskie żale stwierdzeniem "teraz to ja już