Aktywne Wpisy
balticporter +555
Ten remiks „The Sound Of Silence” co puszczają ostatnio w radiu, to powinien zostać zakazany, a autor i rozgłośnie postawione przed Trybunałem w Hadze za zbrodnie przeciwko ludzkości ლ(ಠ_ಠ ლ)
#zalesie
#zalesie
Historycznygagatek +806
Całe życie w jednym miejscu. Kiedyś za dzieciaka największe przekleństwo - wiocha, poniemiecki dom, kawałek ziemi gdzie trzeba ciągle coś robić bo rodzice każą. Teraz wychodzę za ten sam dom z takim widokiem i cieszę się z tego, że tu jestem. ŚP. Tatko miał rację, że jeszcze kiedyś to wszystko docenię. Nie dość, że właśnie zaczynam nowy etap w życiu gdzie jako Przewodnik Sudecki Górski będę oprowadzać ludzi po swoich rewirach opowiadając
Z okazji zakończenia pracy w firmie wąsaty JanuszEX-POL organizuję #rozdajo , bo zakładam własną firmę. Potrzebuję inspiracji jak ją nazwać.
Firma będzie działała w branży architektonicznej – projektowanie budynków oraz wnętrz.
Zasady:
Flaszka leci do osoby, której komentarz dostanie najwięcej plusów. Czas do jutra (30.01) do godz. 21.37
Jeżeli wybiorę nazwę danej osoby – poinformuję ją o tym w prywatnej wiadomości i również wyślę flaszkę.
Mam nadzieję, że coś fajnego wymyślicie. :)
#kiciochpyta #pytanie #januszebiznesu #kreatywnosc
Komentarz usunięty przez autora