W-------ą mnie p--------i włościarze, co to działki za damski-c--j dostawali kiedyś albo za darmo całe pola j----e wieśniaki kupowali za 50 worków ziemniaków. Teraz te pajace żądają milionów za swoje działki, ubrawszy się w garnitury i z głosem cynika odrzucają oferty niższe, niż te, na które naiwniacy muszą j---ć przez 20-30 lat życia na kredycie. #budowanie #dzialka #dzialki #inwestycje #n-------a
@mendrix: co k---a, po prostu się w------m że właśnie oni uczestniczyli w jakimś komunistycznym podziale majątku i przydziale pól, taki wieśniak jeden z drugim w życiu by sam nie doszedł do tego co ma, tylko dostał na zasadach zupełnie odmiennych niż te które w kapitalizmie obowiązują!
@ania2004: nikt tu nie skorzystał z okazji, żaden wieśniak nie pomyślał tutaj w kategorii inwestycji, nie wiedział nikt, że to będzie cokolwiek warte, tylko chciał j---ć w polu i sadzić ziemniaki, więc nie haczy to nawet o rozumowanie inwestycyjne, tylko zwykły fart prostaków p----------h.
@Andrew7642: g---o mnie twoja opinia interesuje. nie dam tym cepo-jebom żadnych pieniędzy, kupię w mieście od UM albo prywatnego inwestora i zapłacę tyle samo (no ciut więcej za lokalizację), ale nie dam zarobić tym którzy chcą teraz zostać wielkimi paniskami a z gówna się wywodzą
@SebastianSynJanuszaIGrazyny: w-------ą mnie p--------i panowie książęta co to księstwa za niewieści-c--j dostawali kiedyś albo za darmo całe wsie j----e paniska kupowali za 500 groszy. Teraz te pajace żądają milionów za swoje ziemie ubrawszy się w żupany i odrzucają oferty niższe niż te na które bogaci chłopi muszą j---ć przez 30 lat życia ( ͡°͜ʖ͡°)
@SebastianSynJanuszaIGrazyny: No i co? Jak mój ojciec kupił działkę za 40k, a sprzedał za 170k bo się wieś rozrosła to też jest chujem bo kupił taniej? xD
@Wsciekle_piesci_meza: kupił, więc poniekąd zainwestował. to wszystko odbyło się na zasadach kapitalistycznych. a nie jak wyżej pisałem, mości panowie mają po 20 hektarów, a nie dali za to nawet grosza, więc k---a chyba jest jakaś różnica?
@zirytowana_plaszczka: nie interesuje mnie twoja opinia. 15 lat skończyłem już wiele lat temu, żeby się przejmować opinią innych ludzi, zwłaszcza z internetu...
#budowanie #dzialka #dzialki #inwestycje #n-------a
Komentarz usunięty przez autora
Pominę fakt, że ich przodkowie przez ostatnie kilkaset lat uprawiali tą, poniekąd nieswoją, ziemię za możliwość "przetrwania" na niej.
@SebastianSynJanuszaIGrazyny: Tylko nie to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w-------ą mnie p--------i panowie książęta co to księstwa za niewieści-c--j dostawali kiedyś albo za darmo całe wsie j----e paniska kupowali za 500 groszy. Teraz te pajace żądają milionów za swoje ziemie ubrawszy się w żupany i odrzucają oferty niższe niż te na które bogaci chłopi muszą j---ć przez 30 lat życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale no cóż... jakby na to nie patrzeć, życie nie jest sprawiedliwe i ok. 18 roku życia każdy samodzielnie dochodzi do takiego wniosku. zdrowia życzę
Twój nick pasuje :>