Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +879
Dzisiaj jest wreszcie ten dzień kiedy przychodzę do biura, pakuję swoje rzeczy i #!$%@? raz na zawsze.
Nikt nawet nie wie, że rzucam tę robotę. Magia polega na tym, że nie chcieli przez 6 lat dać mi umowy o pracę więc rzucam tą śmieciówkę w trybie natychmiastowym (。◕‿‿◕。)
Nie zamierzam się bawić w pisanie past "jestem jedynym co umie X" chociaż faktem jest że jestem
Nikt nawet nie wie, że rzucam tę robotę. Magia polega na tym, że nie chcieli przez 6 lat dać mi umowy o pracę więc rzucam tą śmieciówkę w trybie natychmiastowym (。◕‿‿◕。)
Nie zamierzam się bawić w pisanie past "jestem jedynym co umie X" chociaż faktem jest że jestem
reddin +689
Białym samochodem jechał prawdopodobnie napruty (z zakazem prowadzenia pojazdów).
Czerwonym, po chodniku. Jechał 4 latek.
Czterolatek poleciał LPR do szpitala w stanie ciężkim, jego rodzice też ucierpieli.
Ten z białego pojechał na krew, bo odmówił badania alkomatem.
#polskiedrogi #samochody #kierowcy #policja
Czerwonym, po chodniku. Jechał 4 latek.
Czterolatek poleciał LPR do szpitala w stanie ciężkim, jego rodzice też ucierpieli.
Ten z białego pojechał na krew, bo odmówił badania alkomatem.
#polskiedrogi #samochody #kierowcy #policja
Myślicie, że #rockstar zrobi w tym roku na 10lecie gta iv wersje na telefony? ale by bylo zajebiscie popykac.
zrobi czy nie
Po internetach krąży taka plotka że te gry to technicznie takie gówno że żeby je zremasterować trzeba by dużo rzeczy od nowa robić xD
@ziemniag
@10kier
Patrząc na la noire na Nintendo switch wierzę, że jest to możliwe. Switch ma w sumie podobne parametry do topowych telefonów. Mam wszystkie części gta kupione na telefon i super się gra z padem pod bt. W 4 grałbym jak #!$%@? xd