Wpis z mikrobloga

Moi znajomi biorą ślub i wybierali utwory na wesele. Oboje swoje propozycje mieli na kartkach i ona spojrzała na jego kartkę mówiąc z delikatnym oburzeniem, co ja zauważyłem (on może nie bo love), "Ale ja nie chcę na weselu jakichś takich tych..." Na co on odparł "Chcesz ze mną być całe życie a już masz coś o utwory, które lubię?" Jej mina po prostu bezcenna bomba. Wręcz widziałem jak w tej jej blondi główce powoli przeskakuje zębatka. Przyjęła instynktowny tryb przetrwania bo nic nie odpowiedziała. Szczęścia wam życzę pomyślałem. ( )

Oh, jak ja kocham kolekcjonować kolejne to dowody i argumenty na to, że #!$%@?ć wszystko i lepiej zostać singlem. Nie ci ludzie, nie te czasy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#truestory #zwiazki #slub #wesele #znajomki #niepasta #byciesinglemsupersprawa #single #rozowepaski #niebieskiepaski #heheszki
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adgast: No właśnie. W ogóle myślę, że jak oboje wybierali swoje ULUBIONE kawałki i mają być małżeństwem to chyba raczej powinni zaakceptować kto co wybrał i uszanować to, że druga połówka właśnie tego chce posłuchać w takim ważnym dniu. Wiesz jak to jest z ziomami przy piwku nieraz się mówi, że jak będę się żenił to będzie to leciało na moim ślubie itd. A tu już różowa chce sterować ale
  • Odpowiedz
@wrexwaz: Nie będę obierał stanowiska w tej sprawie, ale skoro nawet nie znają swojej ulubionej muzyki, to zakładam, że mają gdzieś 25-29 lat i złapała ich presja społeczeństwa, że stara panna/stary kawaler. Nic tak mnie nie rozsierdza jak ta pieprzona społeczna presja na ślub i bachory, a nawet na bycie w związku. Dobry Boże...
"A dziewczynę to kiedy sobie znajdziesz?" "Podobają ci się jakieś dzieweczki?" i uwaga, taka plomba, że
  • Odpowiedz
@wrexwaz: No ale o co chodzi. Wygląda na to,że osiągnęli konsensus. Ona ma jakąś wizję ślubu i on. Teraz ją ze sobą ścierają i tyle. A Ty robisz z tego jakieś dziwne usprawiedliwienie dla własnych problemów ze znalezieniem dziewczyny. Przynajmniej tak to wygląda.
  • Odpowiedz
@lebort: No to bardzo źle to dla ciebie wygląda i nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Jak dziecku ci wytłumacze bo za głupi jesteś. Idziecie na lody i macie wybrać sobie smaki. Ona chce taki smak lodów a ty taki ale ona ci mówi, że nie chce byś jadł taki smak. A co do dziewczyny to jestem po wielu przejściach i więcej nie próbuję a takie sytuacje oświadczają mnie tylko w
  • Odpowiedz