Aktywne Wpisy
MarcelinaM85 +50
Przecież to jest oczywiste, że teraz Stuu w zamian za lepsze warunki odsiadki pociągnie za sobą wszystkich, którzy go kryli i współpracowali w procederze XD
#famemma
#famemma
Neto +8
Jak w polityce znalazł się Hołownia i kto za nim stoi? Przez mgłę pamiętam, że ogłosił założenie nowej formacji a TVN z miejsca dał mu dwucyfrowe poparcie w pierwszym sondażu, który uwzględniał Polskę 2050. Przecież tak się nie da, bez struktur z miejsca zrobić dwucyfrowy wynik.
#polityka #wybory #trzeciadroga #po #ko #konfederacja
#polityka #wybory #trzeciadroga #po #ko #konfederacja
Mirki mam problem. Jestem w robocie i rozłożyło mnie totalnie, jutro tez mam robotę i zamierzałem brac urlop na zadanie. Problem jest taki ze poranna zmianę ma kierowniczka. Moje pytania to:
1. Czy może nie przyjac mi urlopu na zadanie?
2. Czy musi wiedzieć dlaczego biorę urlop?
3. Pewnie dowie się ze z powodu choroby ale stwierdzi ze może sobie wymyślać i może żądać zwolnienia lekarskiego zamiast urlopu na zadanie?
4. Jeśli moja przychodnia w której jestem zapisany jest nieczynna w niedziele moge isc do innej i czy płace hajs?
5. Czy mogą mi wystawić L4 wsteczne, w sensie pojde w poniedziałek a wystawi od niedzieli?
http://www.nfz.gov.pl/aktualnosci/aktualnosci-oddzialow/nocna-i-swiateczna-opieka-zdrowotna-od-1-pazdziernika-2017-r-,280.html
Urlopu na żądanie moga Ci odmówić, ale szczególne i niezbędność to są duże slowa. Nie można tego zrobić od tak. W normalnych sytuacjach to się nie dzieje. Oczywiście jak ktoś jest #!$%@?ęty to zdrowy rozsądek traci zastosowanie bezapelacyjnie.
Nie wiem co za firma,
Komentarz usunięty przez autora
Ot tak.