Aktywne Wpisy
wykop +18
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
enten +54
Nie ma nic bardziej tandetnego w Polskich domach jednorodzinnych niż ogradzanie się tymi pseudo-zdobionymi betonowymi płotami, które nie dość że są niepraktyczne to jeszcze pozbawione zupełnie jakiejkolwiek estetyki. To jak ktoś chciałby zasłonić całkowicie swoją posesję, to mógłby już wylać pełny, betonowy murek albo ogrodzić się ppularnymi ostatnio plotami z kamyczków, a najlepiej to po prostu zasadzić żywopłot jak robią to cywilizowane kraje gdzie jest ładnie. Tutaj dosłownie wycinamy kawałek jakiejś kolumnady
Ja wiem, ze większość przypadków jest poważniejszych, ja wiem, ze jest ich mało i maja w c--j roboty, ale widząc ich podejście po prostu zrobiło mi się smutno, bo nie dzwoniliśmy po nich z nudów.
#sluzbazdrowia
Ja Ci tłumaczę, że na drugi raz skokorzystajcie z usług lekarza rodzinnego, który ma obowiązek, przyjechać do dziadka zamiast Zrm. Lekarz rodzinny bada, wypisuje skierowanie do szpitala i na transport. Dzwońcie na transport i dziadek jedzie do szpitala. Zwykłą karetka transportowa a nie systemowa. A ty próbowałeś być mądry i się wyklocac. Wszyscy źli ale Ty nie, ty wszystko
Powtorze, ze
Ostatnio zgłaszałem podejrzenie udaru, jak się potem okazało pęknięcie tętniaka mózgu, i byłem na granicy rzucenia słuchawką i wezwania taksówki. Rozmowa głownie polegała na udowadnianiu, że nie jestem koniem i nie zawracam pani dyspozytor gitary o 2 w nocy bez powodu. Dodatkowo maniera niedopowiadania na to co się mówi, tak że kilka razy musiałem dopytywać czy w