* LINK - Podręczny ekspres do kawy Honana Portable Manual Coffee Maker za $25.99 <-- najniższa cena jaka kiedykolwiek była za tego typu sprzęt!
LINK - Kabel BlitzWolf® BW-TC2 3A USB to Type C 6ft/1.8m za $4.39
LINK - Zestaw 12 sztuk patyczków do usuwania zanieczyszczeń w odpływach Honana BC-101 za $1.99
LINK - Rabat na obudowy, zasilacze i inne akcesoria do kopania kryptowalut -12% <-- coś dla Mirków z pod tagów #bitcoin #monero #ethereum i #kryptowaluty
LINK - #oneplus 5T Sandstone White 6.01" 8GB RAM 128GB ROM za $576.59
LINK - Zestaw wieszaków samoprzylepnych Xiaomi Mi Home 6Pcs Happy Life Hooks za $9.29
**LINK - Mop Xiaomi Handheld Electric Mop z wysyłką European Direct Mail w cenie za $151.10
LINK - Krótkofalówka 2 sztuki #baofeng BF-T3 UHF462-467MHz 22 Channel Walkie Talkie za $11.11 <-- najniższa i dobra cena za te krótkofalówki. Od jakiegoś czasu je mamy więc jakby ktoś miał pytania to piszcie. Gdyby ktoś potrzebował to mamy wykaz częstotliwości dla każdego kanału.
"Mam je od jakoś 10 dni. Na razie dalej na jednych bateriach a codziennie męczą je moje dzieci. Sprawdziłem jakie mają częstotliwości poszczególne kanały i ustawiłem sobie swojego UV-5R i rozmawiam z nimi :-) Na razie zasięgu max nie testowałem ale pomiędzy piętrami a piwnicą śmiało śmiga."
** <-- tak oznaczyliśmy najlepsze, według nas, promocje
Wieczorny wpis zaczynamy od #gearbest
LINK - #bluboo Maya 2GB RAM 16GB ROM za $59.99
LINK - Bluboo Picasso 2GB RAM 16GB ROM za $65.99
LINK - #asus ZenFone 2 ( ZE551ML ) 4GB RAM 32GB ROM za $129.99
LINK - #huawei P9 Lite ( VNS za $179.99
LINK - Drukarka #3d Anet A6 3D Desktop Printer Kit za $173.99
LINK - Hulajnoga #euni ES808 8 inch Tire 5.2Ah Folding Electric Scooter z wysyłką z Polski za $319.99
LINK - Odkurzacz #xiaomi roborock S50 Smart Robot Vacuum Cleaner z wysyłką z Polski za $519.99
z #banggood
* LINK - Podręczny ekspres do kawy Honana Portable Manual Coffee Maker za $25.99 <-- najniższa cena jaka kiedykolwiek była za tego typu sprzęt!
LINK - Kabel BlitzWolf® BW-TC2 3A USB to Type C 6ft/1.8m za $4.39
LINK - Zestaw 12 sztuk patyczków do usuwania zanieczyszczeń w odpływach Honana BC-101 za $1.99
LINK - Rabat na obudowy, zasilacze i inne akcesoria do kopania kryptowalut -12% <-- coś dla Mirków z pod tagów #bitcoin #monero #ethereum i #kryptowaluty
LINK - #oneplus 5T Sandstone White 6.01" 8GB RAM 128GB ROM za $576.59
LINK - Zestaw wieszaków samoprzylepnych Xiaomi Mi Home 6Pcs Happy Life Hooks za $9.29
**LINK - Mop Xiaomi Handheld Electric Mop z wysyłką European Direct Mail w cenie za $151.10
LINK - Krótkofalówka 2 sztuki #baofeng BF-T3 UHF462-467MHz 22 Channel Walkie Talkie za $11.11 <-- najniższa i dobra cena za te krótkofalówki. Od jakiegoś czasu je mamy więc jakby ktoś miał pytania to piszcie. Gdyby ktoś potrzebował to mamy wykaz częstotliwości dla każdego kanału.
z #gamiss
LINK - Pluszowy Pickle Rick 19x6x3cm za $1.69
na #geekbuying
LINK - Smart band [HK Stock] [English Version] Xiaomi Huami #amazfit Cor MiDong Smart Bracelet za $39.22
i na koniec #zapals
LINK - Słuchawki OEM #samsung AKG S8 Headphones za $0.99**
Chcesz na bieżąco dostawać powiadomienia o promocjach?
Zobacz nasz drugi tag cebulaonlinelive.
Linki bezpośrednie:
--
Możesz nas śledzić na:
FACEBOOK
Cebulowa grupa na FACEBOOKu
TWITTER
tagu #cebulaonline lub naszym profilu na Wykop.pl
Zapisz się na listę powiadomień, zatwierdzając popup na naszej stronie
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
Komentarz usunięty przez autora
przykład aukcji
"Mam je od jakoś 10 dni. Na razie dalej na jednych bateriach a codziennie męczą je moje dzieci. Sprawdziłem jakie mają częstotliwości poszczególne kanały i ustawiłem sobie swojego UV-5R i rozmawiam z nimi :-)
Na razie zasięgu max nie testowałem ale pomiędzy piętrami a piwnicą śmiało śmiga."
Ja używam na co dzień do zabawy z dziećmi. Jak idę do lasu czy na ryby z kimś to wtedy biorę bo można się rozejść i przez radio łapać w razie czego.