Wpis z mikrobloga

• 0
@koniakova a Ty widze doświadczona w tych sprawach, ze takie rady dajesz=D
Bardzo chcialbym sprobiwac sciagac majty i pic herbate, nie wiem kto by sie bardziej poparzyl. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Muireann: bawią mnie wypowiedzi znawców, którzy najwyraźniej nigdy tego nie próbowali XD i nie wiedzą jak ciężko dojść
już nawet nie chodzi o samo dojście, ale o wszystkie etapy i robienie przyjemności trwa trochę dłużej jednak niż "włóż wyłóż"
  • Odpowiedz
@niemowmojejmamie dokładnie, a nawet jeśli ktoś nie ma problemów z dojściem- osobiście uważam, że parę razy w trakcie stosunku jest świetne, a nie męczące (no chyba, że faktycznie jest tego dużo, ale też nie trzeba dochodzić, sama penetracja jest przyjemna) plus do tego wszelaki dotyk, pocałunki.
Mam wrażenie, że dla nich to tylko mechaniczne ruchy by im przeszła ta chęć na stosunek. Nie rozumiem.))¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Muireann: wydaję mi się że wynika to z tego, że oni nawet nigdy tego nie próbowali i tak sobie teoretyzują, by wyjść na samców alpha, a tak naprawdę biorą to z doświadczeń samogwałtu ręcznego xD
Stosunki trwają więcej niż 5 minut i wie to każdy, kto rzeczywiście to przeżył
Mi np. trudno dojść, dlatego u mnie to zajmuje więcej czasu. Zresztą zwykle to jest tak, że dwie strony w różnym
  • Odpowiedz