Aktywne Wpisy

gr0m1t +480
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Witam Państwa bardzo serdecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
z lekkim opóźnieniem ale lecimy z kolejnymi wyborami do #wykopowyportfelinwestycyjny
W tym miesiącu akcje GPW,
dzisiaj typujecie spółki w komentarzach tylko i wyłącznie z polskiej giełdy, muszą być dostępne do kupienia na XTB
z wyłączeniem spółek Synektik oraz XTB, one zostały nabyte już w tym roku, pamiętajcie tylko 1 propozycja na osobę, jak już ktoś zaproponował to co
z lekkim opóźnieniem ale lecimy z kolejnymi wyborami do #wykopowyportfelinwestycyjny
W tym miesiącu akcje GPW,
dzisiaj typujecie spółki w komentarzach tylko i wyłącznie z polskiej giełdy, muszą być dostępne do kupienia na XTB
z wyłączeniem spółek Synektik oraz XTB, one zostały nabyte już w tym roku, pamiętajcie tylko 1 propozycja na osobę, jak już ktoś zaproponował to co

Mirki, dostaje przy uruchamianiu aplikacji warning, że @SequenceGenerator jest deprecated i mam użyć SequenceStyleGenerator
Doczytałem, że żeby używać nowych generatorów wystarczy w konfiguracje hibernate ustawić:
hibernate.id.newgeneratormappings na true. Ustawiając to wszystko działa ok, nie mam warninga.
W dokumentacji doczytałem, że mogą być problemy z kompatybilnością wsteczną:
Czy wiecie co może nie działać dodając moje zmiany? Nie potrafię znaleźć informacji. U mnie wszystko działa, testy przechodzą, ale wolałbym mieć pewność
Z góry dzięki
źródło: comment_geiXZgSIXSew4G55SRQq1ASqlZjNCEma.jpg
PobierzMoja aplikacja ma najzwyklejsze klasy @Entity z @GeneratedValue Long id + jedną klasę z @SequenceGenerator - która jest używana tylko w testach. Wydaję mi się, że nie powinno być problemu, ale chciałem się upewnić