Wpis z mikrobloga

@tojestmultikonto: Przecież Rydzyk bekę cisnął, a lemingi propagują zdanie wycięte z kontekstu. Wystarczy zapoznać się z pełną wypowiedzią, gdy dosłownie kilka zdań wcześniej wspomniał, że TVN i tak będzie miał własną wersję.
  • Odpowiedz
@tojestmultikonto: Nie wiem co tam lemingoza znowu wymyśliła, ale na pewno nt. samochodów od bezdomnych to kpił sobie właśnie z nich. Miał bekę z niesławnego Maybacha, i o nim dosłownie wspomniano, który był wierutną brednią i #fakenews a do dziś jest na poważnie przypominany przez różnej maści konsumentów i propagatorów kłamstw.

Pewnie teraz z samochodami od bezdomnych będzie podobnie i różnej maści głupcy będą przez lata w to
  • Odpowiedz
mówi to człowiek który nazywa Razem komunistami,

@iAmTS: Jeśli już za lustrację oponentów się bierzesz to przynajmniej nie krętacz. Nazwałem skrajną lewicą, którą w rzeczy samej z przytoczonych przeze mnie powodów jest.
  • Odpowiedz
@MiKeyCo: ja szczerze mówiąc nie rozumiem tej wypowiedzi. Ta ironia nie była taka oczywista, wiadome też było że ten fragment będzie wycięty, w jakim celu i po co on tak zrobił?
  • Odpowiedz
@tojestmultikonto: Przecież Rydzyk bekę cisnął, a lemingi propagują zdanie wycięte z kontekstu. Wystarczy zapoznać się z pełną wypowiedzią, gdy dosłownie kilka zdań wcześniej wspomniał, że TVN i tak będzie miał własną wersję.

@MiKeyCo: Cisnął bekę czy nie, mem dobry ;)
  • Odpowiedz