Aktywne Wpisy
szymski1 +64
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +80
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Jestem leniwą bulą, ale kilka dni temu uświadomiłam sobie, Mircy, że jak nie zacznę czegoś ze sobą robić, to spasę się jak te przysłowiowe, stereotypowe kobiety, które tyją zaraz po ślubie :D
Pijcie ze mno kompot, ja tam jestem z siebie dumna jak cholera ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Ps tak, ćwiczyłam w rajstopach, jak pisałam wcześniej, to był impuls, założyłam tylko sportowe buty i jazda, więc proszę nie hejtować :>
Prawie #mikrokoksy :D
PS. co ćwiczyłaś?
Komentarz usunięty przez autora
@Venro: jw
@takdali: coś chyba nie pykło? Gdzie w moim komentarzy masz jakieś opcje?
@Dox3l: Hahah, a nawet ostatnio coś próbowaliśmy z niebieskim. Uwaga, umiem do tylu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@davidero69: Dzięki dzięki, jakieś #!$%@? z mel b na brzuch i pośladyyy :D
@davidero69: Nie masz takiego magicznego uczucia gdy zakładasz na nogi sportowe buty? Bo ja nagle dostaję niesamowitej siły i energii. Piękne, polecam :D