Aktywne Wpisy

G06DbT +78
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
Lolenson1888 +90
źródło: temp_file3907944061299699660
Pobierz

Później są problemy z napisami, bowiem do tych najlepszych releasów, szczególnie w przypadku starszych pozycji (np. obecnie oglądam od nowa LOST i zessałem paczkę 1080p wszystkich sześciu sezonów) releasów ciężko znaleźć zsynchronizowane napisy, więc napiprojekt ich nie wyszukuje. Sprawdzam właściwości filmu, tj. przede wszystkim FPS oraz czas trwania co do tysięcznych części sekundy, następnie sprawdzam na napiprojekt dany odcinek, sortuję po czasie trwania i wybieram odpowiednią wersję, często zerkając czy znam ksywkę tłumacza... Jeśli nie ma odpowiadającej wersji to opanowałem do perfekcji opóźnianie/przyspieszanie napisów w KODI w trakcie trwania seansu. Czy to jest normalne? :-D #filmy #seriale #torrenty
@Smartek: gdzie masz niby konta?
W trakcie oglądania tylko D naciskasz.
( Jak na znajduje / poprawie to dodaje je też do napiprojekt )
@blekitny_orzel: Z tym zestawem jest wszystko i zawsze z najwyższą prędkością - serio. Poza tym zawsze jakoś tak czuję się bezpieczniej niż z publicznych.
źródło: comment_cRsCjBrB7C9Frs5F5lhhrTBVrdKCRdA7.jpg
Pobierz