Aktywne Wpisy

Kopyto96 +63
Gyros w Grecji - ok 20 zł
Kebab w Niemczech - ok 35 zł
W obu przypadkach mamy fajne mięso i dodatki.
Kebab w Polsce? Duza pita 30-35 zł za mięso z psa i biala kapustę z sosami fanex XDDD Jakbyś chciał to co na obrazku lub odpowiednik niemieckiego Kebaba, czyli danie z dobrym mięsem, grubymi frytami, swieżymi warzywami i świeżo wypiekaną pitą, policzyliby cie z 45-50 złotych
Kebab w Niemczech - ok 35 zł
W obu przypadkach mamy fajne mięso i dodatki.
Kebab w Polsce? Duza pita 30-35 zł za mięso z psa i biala kapustę z sosami fanex XDDD Jakbyś chciał to co na obrazku lub odpowiednik niemieckiego Kebaba, czyli danie z dobrym mięsem, grubymi frytami, swieżymi warzywami i świeżo wypiekaną pitą, policzyliby cie z 45-50 złotych
źródło: Screenshot_20241121_235751_Facebook
Pobierz
xiv7 +2
Mam pytanie bo już widziałem wiele takich zdjęć, otóż: Czemu PRL był taki żółty?
#pytanie #pytaniedoeksperta
#pytanie #pytaniedoeksperta
źródło: Dom-towarowy-Zenit-1978
Pobierz

Proszę zwrócić uwagę na moją prasę w stylu fantasy. Jeszcze 15minut nacisku 4kg, potem obrót i dorzucam władcę pierścieni xD
To niby będzie Gouda i niby będzie na czerwiec.
#serowarstwo #heheszki. #diy
źródło: comment_54Cd5bYzDDzeP8i65nY3gC3WjAqEwlfR.jpg
Pobierzz jakiego przepisu korzystasz?
źródło: comment_jq2040TExIQx0qRDerviMOsLa3Zc1uYk.jpg
PobierzPomijając inne ważne punkty i nie wdajac się na szczegóły produkcji. Takie sprasowanie metodą "byle było" bardzo negatywnie wpłynie na efekt końcowy?
Potwierdziłem przed chwilą z żoną - chwyciła na zwykły koryciński ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zomowiec: XDDDD
źródło: comment_MZ9PhE4UsXLGVNu9Yvb9pnpyT3AKRjvr.jpg
PobierzJutro rano dopiero peirwsza doba w piwnicy (o 6 rano obrót) .. Jak dobrze pójdzie schnięcie to w piątek wosk. Mam nadzieje że się uda