Aktywne Wpisy
AlienFromWenus +58
Zapomnijcie, że z facetami da się porozmawiać na jakieś ciekawsze tematy niż co, kto, za ile, gdzie, sport i jedyne wyżyny intelektualne na jakie ich stać to polityka i gospodarka (wiadomo, to wiedza praktyczna, w stylu czy podrożeje papier toaletowy, czy trzeba będzie się podcierać gazetą).
Faceci to proste stworzenia, kierowane prymitywnym instynktem. Dla nich kobieta to nie człowiek a samobieżna dziura dająca ulgę w ciśnieniu w jajach. Mając taki stosunek do drugiego
Faceci to proste stworzenia, kierowane prymitywnym instynktem. Dla nich kobieta to nie człowiek a samobieżna dziura dająca ulgę w ciśnieniu w jajach. Mając taki stosunek do drugiego
#programista15k #korposwiat
Czy Wy też macie u siebie takich służbistów, przegrywów, dupowłazów w teamie? xD
Nazwijmy gościa Maciek.
Mamy team 7 osob (w tym Maciek który jest seniorem, oraz jest rzecz jasna Team Lead).
Czy Wy też macie u siebie takich służbistów, przegrywów, dupowłazów w teamie? xD
Nazwijmy gościa Maciek.
Mamy team 7 osob (w tym Maciek który jest seniorem, oraz jest rzecz jasna Team Lead).
Kebab w Niemczech - ok 35 zł
W obu przypadkach mamy fajne mięso i dodatki.
Kebab w Polsce? Duza pita 30-35 zł za mięso z psa i biala kapustę z sosami fanex XDDD Jakbyś chciał to co na obrazku lub odpowiednik niemieckiego Kebaba, czyli danie z dobrym mięsem, grubymi frytami, swieżymi warzywami i świeżo wypiekaną pitą, policzyliby cie z 45-50 złotych
Wytłumaczcie mi dlaczego nas się tak dyma na hajs.
#jedzenie #kebab #jedzzwykopem #pieniadze #gospodarka #gastronomia
@Kopyto96: Bo dla Polaka wyższa cena oznacza wyższy prestiż.
Niektórzy wychodzą naprzeciw nowinkam i pozwalają w dobrej lokalizacji zjeść porządny obiad za cenę bliską tej przed covidovej. 30zl naprzeciwko głównego dworca kolejowego, 40zl za obiad w centrum miasta.... Myślę że Ci co
Kupiłem piec do pizzy i nigdzie takiej dobrej z takimi składnikami nie zjem.
Grill eletryczny tefal, mięso z czech z wołowiny angus, bułki na zamówienie z piekarni i też zjem takiego
@troglodyta_erudyta: Generalnie celem dowolnego biznesu w kapitalizmie jest maksymalizowanie zysku. Liczy się marża. I tak jest dużo lepiej jakościowo, no ale ceny - wiadomo. Z drugiej strony wszędzie pełno w knajpach, to po co obniżać?
Ostatnio nawet wypiliśmy p--o w knajpie za 26 koron, czyli jakieś 4,50!!!!!!@!!!!
Karkonosz lany. Tak pyszny że poszły od razy trzy.
Knajpa w trutnovie na uboczu, typowo czeska kuchnia
@Kopyto96: gdzie tak drogo? XD
Ostatnio widziałem skin spotlight przetłumaczone jako reflektory skóry