Aktywne Wpisy

MonazoPL +97
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +472

Kebab w Niemczech - ok 35 zł
W obu przypadkach mamy fajne mięso i dodatki.
Kebab w Polsce? Duza pita 30-35 zł za mięso z psa i biala kapustę z sosami fanex XDDD Jakbyś chciał to co na obrazku lub odpowiednik niemieckiego Kebaba, czyli danie z dobrym mięsem, grubymi frytami, swieżymi warzywami i świeżo wypiekaną pitą, policzyliby cie z 45-50 złotych
Wytłumaczcie mi dlaczego nas się tak dyma na hajs.
#jedzenie #kebab #jedzzwykopem #pieniadze #gospodarka #gastronomia
źródło: Screenshot_20241121_235751_Facebook
Pobierz@Kopyto96: Bo dla Polaka wyższa cena oznacza wyższy prestiż.
Niektórzy wychodzą naprzeciw nowinkam i pozwalają w dobrej lokalizacji zjeść porządny obiad za cenę bliską tej przed covidovej. 30zl naprzeciwko głównego dworca kolejowego, 40zl za obiad w centrum miasta.... Myślę że Ci co
Kupiłem piec do pizzy i nigdzie takiej dobrej z takimi składnikami nie zjem.
Grill eletryczny tefal, mięso z czech z wołowiny angus, bułki na zamówienie z piekarni i też zjem takiego
@Kopyto96: gdzie tak drogo? XD