Mamy rok 2018. Czy posiadanie iPhona to dalej powód do pucowania się i pokazywania na każdym kroku, że ma się telefon z jabłuszkiem? Przecież teraz co druga osoba ma iPhona to po co ludzie dalej kupują etui z otworkiem na jabłuszko? XD
@zydomasonski_lewak ja też tego nie rozumiem, wszystko byłoby okej gdyby to było jakieś świecące, albo pełniło rolę lusterka czy czytnika linii papilarnych a tak? Wiochu
@zydomasonski_lewak: ja tez nie Czaje tych dziurek. Jak już się chce pucować, to niech sobie kupuja case od apple’a tez ma logo, a nie jakieś wieśniackie dziurki ( ͡°ʖ̯͡°)
@kaifasz: prawdziwe n----------e wystepuje wtedy, gdy ktos ocenia osobe na podstawie posiadanwgo telefonu albo, o zgrozo, etui na niego. Ja sam nie nosze etui i w zasadzie gowno mnie obchodzi czy ktos ma etui z tandetna dziura, emerycka klapka czy przezroczystego kondona. Ludzie zluzujcie gumy.
mamy 2018 a ludzie nadal przeżywają etui z dziurką na jabko i przeżywają że ktoś ma ajfonika xd
@oobatz: ajfon to dobry telefon - to rozumiem. etui jest przydatne - sam przekonałem się o tym wielokrotnie. ale wyjaśnij mi po jaki c--j ta dziurka tam jest? ja widzę tylko jeden powód.
@WiewiurPL: @nofink: @Syn_Krzysztofa: @kiera1: @kaifasz: @Huhubi: @zweipack: Ehh. Kapitan już jest, przybył. Uwaga - tłumaczę. Tylko Apple ma prawo do produkcji etui z wytłoczonym jabłuszkiem na tyle. Inni producenci nie mogą tego zrobić, ludzie jednak wolą prestiż i to potwierdza sprzedaż - znam właścicieli dwóch punktów z akcesoriami. Ludzie wolą kupić to z dziurką bo widać jabłko aniżeli
#gsm #iphone #apple #telefony
Kupic telefon dla designu i pakowac go w jakies chinskie gowno. 0/10
Dla mnie to symbol obciachu ta dziurka na logo
@oobatz: ajfon to dobry telefon - to rozumiem. etui jest przydatne - sam przekonałem się o tym wielokrotnie. ale wyjaśnij mi po jaki c--j ta dziurka tam jest? ja widzę tylko jeden powód.
dokładnie, tylko jeden, żeby cie d--a piekła
@zweipack:
Ehh. Kapitan już jest, przybył. Uwaga - tłumaczę. Tylko Apple ma prawo do produkcji etui z wytłoczonym jabłuszkiem na tyle. Inni producenci nie mogą tego zrobić, ludzie jednak wolą prestiż i to potwierdza sprzedaż - znam właścicieli dwóch punktów z akcesoriami. Ludzie wolą kupić to z dziurką bo widać jabłko aniżeli