Wpis z mikrobloga

Co ja właśnie oglądałem..
-GF Darwin wysoki poziom jak zawsze, dbałość o każdy szczegół, klasa sama w sobie. Nic więcej nie trzeba dodawać.
-Stankiewicz, tutaj zaskoczenie. Pozytywnie. Na początku wydawało się, że to będzie jakieś g---o... ale po scenie z wizytą u lekarza, obraz zmienił się diametralnie. Naprawdę bardzo dobry odcinek
-emce. Podobnie jak wyżej, historia ciekawa. Powiedziałbym nawet nieprzewidywalna, na swój sposób. Dla mnie wielki plus.

Trzy historie w stylu Black Mirror. Jako fan oryginalnej produkcji jestem zachwycony. Mam nadzieję że to nie będzie koniec polskiej wersji.

No i gonciarz XD.
Co to miało być? Pamiętniki z wakacji ytberów? Ponki w Netflixie? Nawet nie wiem jak to skomentować... Spodziewałem się, że to będzie jeden z lepszych odcinków i sądziłem, że to Stankiewicz zrobi jedną z gorszych historii. Okazało się jednak, że montaż, 4k i timelapsy niekoniecznie czyni cie od razu zajebistym twórcą. No szkoda.

Ja zastanawiam się, jak Abstra poradziliby sobie z takim odcinkiem, patrząc jak obecnie radzą sobie na yt byłoby pewnie ciekawie. No i skoro już tak się ujawniają niektórzy, to kolejny coming out, tym razem Cyber Mariana brałbym w ciemno. Myślę, że Marian zrobiłby świetny filmik. Gorzej od goncia to chyba się nie da..

#gonciarz #netflix #blackmirror #polskiyoutube #czarnelusterko
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zsuiram2:
Mnie emce trochę rozczarowało. Tyle dobrze, że ich odcinek jest krótki, nie zabiera wiele z życia, można obejrzeć bez zażenowania.

Darwini najlepsi bez dwóch zdań.

Martin pozytywnie zaskoczył. Myślę, że tylko jego zespół i Darwini naprawdę zrozumieli na czym polega sukces BM i starali się to jakoś wprowadzić w swoich produkcjach. U Stankiewicza można by jednak trochę skrócić niektóre sceny i odcinek by nie stracił
  • Odpowiedz
  • 3
mi się bardzo podobał film emce. Zwrot akcji po scenie w bunkrze, nie mam zastrzeżeń. Trochę mnie dziwi twoja opinia. Pamiętajmy, że połowa filmu emce jest w środowisku gry. Myślę też, że jej odcinek oddaje w pełni to, co powoli się dzieje z technologią i do czego zmierza świat. Obejrzałem drugi raz i spodobał mi się jeszcze bardziej niż za 1 razem. Darwini i stankiewicz pokazują, co może się stać w przyszłości
  • Odpowiedz
@durielek: a co tam jest ciężkiego do zrozumienia, jak wszystko zostało wyłożone na tacy, żeby czasem nikt nie miał problemów by domyślić się o co chodzi? Udawana drama, po której sobie płakali w ramionach a na koniec dalej żyli w swoim świecie vlogów? No trzeba wysilić się, żeby to zinterpretować. Gdzie był zwrot akcji? Chyba każdy wiedział do czego to zmierza a jak tego nie zrobił, to po c--j to
  • Odpowiedz