Aktywne Wpisy

ataeB +13
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia

lajsta77 +197

-GF Darwin wysoki poziom jak zawsze, dbałość o każdy szczegół, klasa sama w sobie. Nic więcej nie trzeba dodawać.
-Stankiewicz, tutaj zaskoczenie. Pozytywnie. Na początku wydawało się, że to będzie jakieś g---o... ale po scenie z wizytą u lekarza, obraz zmienił się diametralnie. Naprawdę bardzo dobry odcinek
-emce. Podobnie jak wyżej, historia ciekawa. Powiedziałbym nawet nieprzewidywalna, na swój sposób. Dla mnie wielki plus.
Trzy historie w stylu Black Mirror. Jako fan oryginalnej produkcji jestem zachwycony. Mam nadzieję że to nie będzie koniec polskiej wersji.
No i gonciarz XD.
Co to miało być? Pamiętniki z wakacji ytberów? Ponki w Netflixie? Nawet nie wiem jak to skomentować... Spodziewałem się, że to będzie jeden z lepszych odcinków i sądziłem, że to Stankiewicz zrobi jedną z gorszych historii. Okazało się jednak, że montaż, 4k i timelapsy niekoniecznie czyni cie od razu zajebistym twórcą. No szkoda.
Ja zastanawiam się, jak Abstra poradziliby sobie z takim odcinkiem, patrząc jak obecnie radzą sobie na yt byłoby pewnie ciekawie. No i skoro już tak się ujawniają niektórzy, to kolejny coming out, tym razem Cyber Mariana brałbym w ciemno. Myślę, że Marian zrobiłby świetny filmik. Gorzej od goncia to chyba się nie da..
#gonciarz #netflix #blackmirror #polskiyoutube #czarnelusterko
ktoś poza tą czwórką brał udział w tym?
Mnie emce trochę rozczarowało. Tyle dobrze, że ich odcinek jest krótki, nie zabiera wiele z życia, można obejrzeć bez zażenowania.
Darwini najlepsi bez dwóch zdań.
Martin pozytywnie zaskoczył. Myślę, że tylko jego zespół i Darwini naprawdę zrozumieli na czym polega sukces BM i starali się to jakoś wprowadzić w swoich produkcjach. U Stankiewicza można by jednak trochę skrócić niektóre sceny i odcinek by nie stracił
@zsuiram2: kolejny który nic nie zrozumiał? xD
@zsuiram2: o, tak czułem xD