Aktywne Wpisy
stanley___ +49
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Lovely: nie daje czarnego koloru, prześwituje, mało trwały
Wibo waterproof: szybko się kruszy
Wibo czarny: mój faworyt, jedyny do którego wracam, jednak mógł by być trwalszy, szybko wysycha
Wetnwild h2o: najtrwalszy eyeliner ever, nadaje się na basen i na wakacje, ciężko go zmyć nawet olejkami, niesety ciężko dorwać czarny kolor, ze względu na trudność w demakijażu nie nadaje się na codzień
Maynelline gel liner: fajny, ale ciężko zrobić cieniutką kreseczkę, sprawdza się na linię wodną
Bobbi Brawn: miał być najlepszy liner na świecie, a odbija się na górnej powiece, drogie rozczarowanie
Catrice super precision: fajny, czarny, dobrze się maluje, niestety mega nietrwały, wystarczy łezka ze śmiechu i już panda na pół twarzy
L'Oréal superliner: podobnie jak poprzednik, byłby ok ale bardzo nietrwały, szybko się rozmazuje i znika
Eveline: robi prześwity, szybko wysycha
Taka moja ocena, polecam z tego Wibo (normalną wersję), h2o (nie do zmycia) i Maybnelline gel, reszta mi się nie sprawdziła.
Szukam linera najlepiej w płynie z pędzelkiem. Na tyle trwałego żeby się nie rozmazał od łez (zdarza mi się płakać ze śmiechu) ale na tyle łatwego w zmyciu, żebym nie musiała zdzierać go z powieki. Żeby się nie kruszył i miał czarny kolor. Może być matowy albo błyszczący w wykończeniu. Precyzyjny, do cieniutkich kresek.
Macie takie cudo? Cena nie gra roli ale im lepszy stosunek ceny do jakości tym lepiej (。◕‿‿◕。)
Słyszałam, że tattoo liner jest fajny, ktoś mi polecał też taki zwykły z Sephory. Chętnie się dowiem czego używacie.
#pokazkosmetyczke #mirabelkopomusz #mirabelkipolecajo #pytanie #uroda #kosmetyki #makijaz
Komentarz usunięty przez autora
@nika_blue ja mam ten polecany z gr ale zielony i nie polubiliśmy się