Aktywne Wpisy
Polska5Ever +156
Jaką jedną najważniejszą radę dalibyście osobom wchodzącym teraz w dorosłość (rocznik 2006 xD) z perspektywy osoby dorosłej?
Można bazować na swoim doświadczeniu.
#wykop30plus #wykop30club #glupiewykopowezabawy #pracbaza #studia #heheszki
Można bazować na swoim doświadczeniu.
#wykop30plus #wykop30club #glupiewykopowezabawy #pracbaza #studia #heheszki
kamil1014 +1131
Zrobię małe podsumowanie bo niektórym się w głowach pomieszało:
1. Wprowadzenie bk0% to kryminał za który ludzie z PO powinni zapłacić (przyłączę się do protestu jeśli będzie)
2. PiS to nadal najgorszy rząd w historii i powinni być rozliczani
3. Konfederacja to nadal partia ruskich agentów destabilizujących państwo i powinna wylądować pod progiem
Dziękuję za uwagę
#bk0 #bekazpisu #bekazpo #bekazkonfederacji #nieruchomosci #polityka
1. Wprowadzenie bk0% to kryminał za który ludzie z PO powinni zapłacić (przyłączę się do protestu jeśli będzie)
2. PiS to nadal najgorszy rząd w historii i powinni być rozliczani
3. Konfederacja to nadal partia ruskich agentów destabilizujących państwo i powinna wylądować pod progiem
Dziękuję za uwagę
#bk0 #bekazpisu #bekazpo #bekazkonfederacji #nieruchomosci #polityka
No i nie możesz mieć poczucia ze wszystko stracisz bo w tedy jesteś z gory na przegranej pozycji.
Bugi są oczywiście, np. Czasem jak ktoś się respi na mapie to widzisz ludzi w powietrzu.
Generalnie nie zaluje wydanej kasy i gram ciagle, ale koksy co graja od Alphy maja duza
@nerkin: Da się, ale cheaterów jest w #!$%@? i jeszcze więcej.
@nerkin:
Optymalizacja to tragedia, na open betę wchodzi kolejna mapa(ogromny supermarket i jego okolice), bugów jest sporo.
http://forum.escapefromtarkov.com/topic/50492-new-interchange-screenshots/
Ja osobiście cheaterów "w #!$%@?" nie zauważam, a gram raczej często. Może parę
@pogromca: Niestety nie. Robię screeny gdy ktoś mnie zabije w bardzo dziwny sposób(czyli np w ogóle nie ma żadnego dzwięku, a ja jestem gdzieś schowany, a nagle jeb zgon) i 1 cheater zabił mnie 2x w ciągu 2 tygodni... najpierw latał wysoko na woodsach(samo BSG potwierdziło, że tylko cheaterzy są w stanie latać tak wysoko), a drugi raz zginąłem od
@Yolocaust: Wierzę Ci, że
@nerkin: @Yolocaust: Zawsze, gdy zbankrutujecie, możecie zrestartować swoje konto, zaczynając z początkowym ekwipunkiem i pieniędzmi ;)
@nerkin jasne, że tak. Celowanie z mechaników jest bardziej uciążliwe, ale daje radę na bliski/średni dystans. Graj pozycyjnie, jeśli nie robisz one shot kill - zmieniaj pozycję, bądź jak wściekły byk i ninja w jednym. Graj dużo scavem - to mechanika na zarabianie bez ryzyka.