Wpis z mikrobloga

@Jurigag: No powiększyłem i z jego umiejętności nie wynika, żeby był lepszy od Majeckiego :) Majecki w zasadzie w każdym aspekcie jest lepszy - fizycznie, mentalnie, jedynie w kilku aspektach technicznych Bodnak jest porównywalny.
  • Odpowiedz
@enzojabol: majecki też gra ale mniej xd głównie chodziło mi o to czy warto kupić nowego bo zwyczajnie szukam jakiejś pozycji do wzmocnienia i bramkarz wydawał mi się jedyną opcją xD to będę dalej grał na tych co mam, zobaczę może majecki pogra w nastepnym sezonie więcej
  • Odpowiedz
@Jurigag: Zawsze warto wymienić słabszego gracza na lepszego ale ten którego wrzuciłeś lepszy od Majeckiego wcale nie jest. Postaw twardo na Majeckiego i zobaczysz że nie będziesz rozczarowany.

z drugiej strony to w ekstraklasie to raczeje ciezko mi będzie taką legią bramkarza mieć na wysokim poziomie xD

@Jurigag: Bez przesady. Majecki to naprawdę na nieprzeciętnego kocura może wyrosnąć. U mnie w aktualnym save niestety wymusił szybko transfer do
  • Odpowiedz
@enzojabol: u mnie próbują wymuszać ale albo inni zawodnicy ich odwodzą od tego albo ich przekonuje aby zostali, plizarri nie jest lepszy od majeckiego ? ;o dużo większe PA ma
  • Odpowiedz