Aktywne Wpisy
Tacho_ +22
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
atteint +67
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
flegma czy sperma z krwią?
@maskotka1901: Właśnie wyrzuciłem już do kosza, teraz przyszło mi do glowy, że mogłem usmażyć xD
@Bruske: Nie no, ja to wciaż jestem w ciąży, ale spożywczej tylko. Co innego by wypadło xD
@maskotka1901: Nie mam tak dużej patelni niestety :/
@JanJanocha: to tu
@IzraelJuzNieFrunie: Nie no, po pale trzymało mi się zwykle 2-3 dni max, a teraz chory od tygodnia to nie ryzykuję takich przyjemności, ludzie się boją :/
Komentarz usunięty przez moderatora
@Piesa: palisz faje ?
No i to może być związane z tym, że od 5-6 dni kaszlę non stop jak #!$%@? xD
Też wydaje mi się, że to raczej flegma z krwą, ale konsystencja mi nie pasowała, bo to raczej coś takiego jak hmmm, taka gęsta, dobrze związana ze sobą galaretka, w palcach cieżko było to rozdusić na 2 kawałki xd