Wpis z mikrobloga

Na taka silke teraz smigam. #!$%@?, jedna z najnowoczejsniejszych w Europie, wielka jest, wszytko masz co chcesz, A u was co? Dalej piwnica, zardzewiale sztangi, #!$%@? maszyny i farelka w zime? Nawet mi was nie zal.

#oswiadczenie #mikrokoksy #silownia
W.....r - Na taka silke teraz smigam. #!$%@?, jedna z najnowoczejsniejszych w Europie...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nie-usune: @jezyk123: @consanto: @WTFonion: @shdw: pewnie, ze te maszyny sa do #!$%@?, sam w Polsce chodzilem na silke dla trojboistow, gdzie bylo pare squat rackow, pare lawek, masa ciezarkow, podest do ciaglych i tyle. No i dwa rowerki na cardio.

Fajna ekipa tam cwiczyla, z kazdym po imieniu, reke trzeba bylo podac przy wejsciu, heheszki caly czas, muzyka jakies sety w stylu
  • Odpowiedz
@shdw: @WTFonion: kuuurla, ale kiedys bylo

Ta powerlifterska silka byla mega, w piwnicy, sciany z cegiel, dosyc mala ale to nawet spoko bo muzyka #!$%@? jak glupia, chlopaki w porzadku, do dzisiaj sie znamy ( ͡° ʖ̯ ͡°)

W sumie szukalem czegos takiego tutaj ale nie ma
  • Odpowiedz
@Wandsbeker: Każdy kto był chociaż raz w mcficie w Polsce powie ci ze ta siłownia to gówno, jedynie ratuje ja to, że jest 24/7 nawet w święta, ma całkiem dobre lokalizacje i jest tania. Sprzęt jest bardzo kiepski, sztangi strasznie śliskie i czuć przy pierwszym chwycie, że gówniane. Podłoga w wokół stojaków do hantli tak podziurawiona, że zastanawiam się czy nie spadnę piętro niżej xD Najgorzej, że za obciążeniem trzeba
  • Odpowiedz
że jest 24/7 nawet w święta, ma całkiem dobre lokalizacje i jest tania

@wowowo: to fakt, jest tanio i w Hamburgu jest ich 7 wiec nie mozna narzekac, do tego 24/7 zawsze mi brakowalo

Sprzęt jest bardzo kiepski, sztangi strasznie śliskie i czuć przy pierwszym chwycie, że gówniane. Podłoga w wokół stojaków do hantli tak podziurawiona, że zastanawiam się czy nie spadnę piętro niżej
  • Odpowiedz