Na taka silke teraz smigam. #!$%@?, jedna z najnowoczejsniejszych w Europie, wielka jest, wszytko masz co chcesz, A u was co? Dalej piwnica, zardzewiale sztangi, #!$%@? maszyny i farelka w zime? Nawet mi was nie zal.
@nie-usune: @jezyk123: @consanto: @WTFonion: @shdw: pewnie, ze te maszyny sa do #!$%@?, sam w Polsce chodzilem na silke dla trojboistow, gdzie bylo pare squat rackow, pare lawek, masa ciezarkow, podest do ciaglych i tyle. No i dwa rowerki na cardio.
Fajna ekipa tam cwiczyla, z kazdym po imieniu, reke trzeba bylo podac przy wejsciu, heheszki caly czas, muzyka jakies sety w stylu
Ta powerlifterska silka byla mega, w piwnicy, sciany z cegiel, dosyc mala ale to nawet spoko bo muzyka #!$%@? jak glupia, chlopaki w porzadku, do dzisiaj sie znamy ( ͡°ʖ̯͡°)
@Wandsbeker: Każdy kto był chociaż raz w mcficie w Polsce powie ci ze ta siłownia to gówno, jedynie ratuje ja to, że jest 24/7 nawet w święta, ma całkiem dobre lokalizacje i jest tania. Sprzęt jest bardzo kiepski, sztangi strasznie śliskie i czuć przy pierwszym chwycie, że gówniane. Podłoga w wokół stojaków do hantli tak podziurawiona, że zastanawiam się czy nie spadnę piętro niżej xD Najgorzej, że za obciążeniem trzeba
że jest 24/7 nawet w święta, ma całkiem dobre lokalizacje i jest tania
@wowowo: to fakt, jest tanio i w Hamburgu jest ich 7 wiec nie mozna narzekac, do tego 24/7 zawsze mi brakowalo
Sprzęt jest bardzo kiepski, sztangi strasznie śliskie i czuć przy pierwszym chwycie, że gówniane. Podłoga w wokół stojaków do hantli tak podziurawiona, że zastanawiam się czy nie spadnę piętro niżej
Byłem na wschodzie słońca na śnieżce, piękny to był widok. Muszę to powtórzyć kiedyś. Na zdjęciu moment wschodu słońca. #gory #sniezka #karkonosze #sudety
#oswiadczenie #mikrokoksy #silownia
http://www.intelligentstrength.net/das-gym/
Fajna ekipa tam cwiczyla, z kazdym po imieniu, reke trzeba bylo podac przy wejsciu, heheszki caly czas, muzyka jakies sety w stylu
Ta powerlifterska silka byla mega, w piwnicy, sciany z cegiel, dosyc mala ale to nawet spoko bo muzyka #!$%@? jak glupia, chlopaki w porzadku, do dzisiaj sie znamy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W sumie szukalem czegos takiego tutaj ale nie ma
@Wandsbeker
Trzeba zainwestować i zrobić swoje mordownie ᕦ(òóˇ)ᕤ
https://youtu.be/lD-bRTWO4cw
@wowowo: to fakt, jest tanio i w Hamburgu jest ich 7 wiec nie mozna narzekac, do tego 24/7 zawsze mi brakowalo