Aktywne Wpisy
Bartekgkw +36
Hylfnur +24
Pokrzywdzony apolityczny dziennikarz sportowy Przemysław Babiarz (drugi od lewej),
jako przyboczny Jacka Kurskiego, "jego pluralistyczności", twórcy telewizji publicznej z misją i najwyższymi zawodowymi standardami, na wzór rosyjsko-białoruski,
obok Pani Danusi, słynącej z rzetelności dziennikarskiej, niezachwianemu kręgosłupowi moralnemu i z zadawania najtrudniejszych pytań rządzącym, np."co zrobić żeby pan wygrał wybory?",
w dniu przejęcia tvp przez pis i zastąpieniu wszystkich stanowisk wedle partyjnego klucza.
#paryz2024 #olimpiada #tvp
jako przyboczny Jacka Kurskiego, "jego pluralistyczności", twórcy telewizji publicznej z misją i najwyższymi zawodowymi standardami, na wzór rosyjsko-białoruski,
obok Pani Danusi, słynącej z rzetelności dziennikarskiej, niezachwianemu kręgosłupowi moralnemu i z zadawania najtrudniejszych pytań rządzącym, np."co zrobić żeby pan wygrał wybory?",
w dniu przejęcia tvp przez pis i zastąpieniu wszystkich stanowisk wedle partyjnego klucza.
#paryz2024 #olimpiada #tvp
Kiedyś to były #rozowepaski
Teraz to nie ma różowychpasków.
Sprawa wygląda tak: mirek piwniczak prawiczak
Z edukacją po liceum mi nie wyszło, 2x próbowałem.
Więc chcąc nie chcąc poszedłem do pracy. Dupy nie urywało, programować nie umiałem, robiłem na magazynie.
Oczywisty efekt, wyczuwalny w towarzystwie dawnych znajomków ze szkoły średniej - to byłem bardzo nieatrakcyjny.
Nie chodzi mi o wygląd, bo nie mnie to oceniać, ale po prostu piwko z koleżankami to maks co mogłem ugrać, sława magazyniera mnie wyprzedzała o 2 kroki.
No i tak sobie ciułałem i robiłem na magazynie, wpierw przyjęcie i wklepywanie asortymentu, potem kursik na widłak, potem na wysokie skladowanie, życia osobistego nie miałem, więc starszy magazynier, ...
... a koleżanki zaczęły się żenić, i zaczęło ich ubywać...
Nie chce mi się długo pisać. 6 stycznia wbiłem 29 lvl
Nadal pracuję na magazynie, zarabiam 3600 netto. Nie jest to 15k, ale nie narzekam. W moim mieście to ładny pieniądz.
Kupiłem sobie omegę fakt, bije jej już 15 lat, ale dbam i jest ładnie zachowana. No i dużo nie jeżdżę - do pracy poginam rowerem.
Od roku mieszkam na swoim, trochę się kredytuje, ale większa połówka to za swoje.
Jednym słowem - dobrze mi się żyje. Szału nie ma, ale grzech narzekać.
A ja tu właśnie anonimowo narzekać chciałem.
Grono koleżanek i dziewcząt w moim zasięgu znacznie się przerzedziło.
Najfajniejsze to już pchają wózki.
A mnie atakuje II fala.
Spoko, niech i przebolcowane, używane czy wybrakowane mentalnie - zdarza się.
Ale jednego nie ścierpię. Dlaczego ja czegoś się dorobiłem, a dziewczęta nic dosłownie nic.
Nie oczekuję posagów czy jakiś innych staroświeckich historii, ale no kurka jeżeli w wieku 27 lat dziewczyna nie ma odłożonych nawet 20tys na własne wesele, no to ja #!$%@?.
Bardzo przeszkadza mi samotność, ale i się do niej trochę przyzwyczaiłem. Chciałbym mieć dziewczynę, a tu takie barachło mi już tylko zostało. Proszę o radę mirki: czy robię źle? Owszem, mam tylko średnie wykształcenie i pracę która nie porywa. Nie byłem atrakcyjny. Teraz jestem atrakcyjny, ale razi mnie że lgną do mnie jakieś same siostry golec. Mam obawy, że chodzi tylko o to, że mam 4 kąty i 4 kółka.
#zalesie #zwiazki #pracbaza #redpill
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
@AnonimoweMirkoWyznania: szukaj młodszej, 27-29 lat to już starucha ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: patrzysz na kobiety miarą tego, ile pieniędzy mają na koncie? Jesteś taki sam jak one :D
Nie rozumiem takiego podejścia. Najwazniejsze ile ma oleju w głowie. A może ona nie chce wesela? Może chce żyć normalnie bez tego cyrku.
Jesteś
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Rozumiem o co koledze chodzi. Nie o te 20k ale o to jakiej osoby szuka. Np. Moja byla, mimo tego ze wiecej zarabia, nigdy na nic niema kasy. Kasa przelatuje jej przez palce. Wiecznie jej bylo malo, a tłumaczenie ze niemoge wydawać wiecej niz zarabiam to dla niej czarna magia. Konie byl taki, ze ona zostala na chacie którą wynajmowalismy razem, ona nawet nie miala kasy aby oddac
@uwielbiamnalesniki
@MakMakowski
ja nigdy nie zauważyłem czegoś takiego, by kobiety tylko na kasę zwracały uwagę. Wszystko zależy z kim się zadajecie. Jak widać OP spotyka tylko takie, a więc może szuka nie w tym miejscu gdzie trzeba.
Mirku cóż ... Nie oceniają też wszystkich tych dziewczyn jedną miarą, może
@AnonimoweMirkoWyznania: oho, powiedział nasz życiowy wygryw 3600 netto nietrzymający xD
@Shyvana: Ale zapiekło. xD
Brawo Sherlocku, właśnie o to im chodzi.
Zaakceptował: kwasnydeszcz}