Aktywne Wpisy
whitewolfik +282
Po ponad dziewięciu latach sąd wydał postanowienie w sprawie wniosku o służebność drogi koniecznej, złożonego przez sąsiada przeciwko mnie, gminie, i jeszcze jednemu sąsiadowi.
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Na ogłoszeniu postanowienia byłem tylko ja i wnioskodawca.
Nie było żadnych niespodzianek. Sąd zasądził drogę konieczną o szerokości 8m przez 2 działki gminne i pole mojego sąsiada w kształcie pokrywającym się z planem zagospodarowania przestrzennego. Za pierwszą działkę gminną nie sąd zasądził opłaty, za działkę, którą niedawno sprzedałem
Piotrek7231 +68
#lodz #ocieplaniewizerunkumiastalodzi
Mediateka MEMO, Biblioteka Miejska w Łodzi. Filia nr 29
Jedna z najfajniejszych rewitalizacji w Łodzi.
Mediateka MEMO, Biblioteka Miejska w Łodzi. Filia nr 29
Jedna z najfajniejszych rewitalizacji w Łodzi.
Znacie jakąś usługę online gdzie można budować sobie coś w rodzaju bazy wiedzy?
Funkcje na których mi zależy to:
1. Tworzenie notatek/wątków w których można zapisywać informacje.
2. Kategorie elementów z pkt. 1.
3. Dodawanie dowolnych plików jako załączników.
4. Linkowanie między elementami.
5. Przyjazny interfejs i prostota obsługi (ewentualnie apka na smartfona).
6. Wyszukiwarka.
Google Keep nie pozwala dodawać załączników innych niż zdjęcia.
#kiciochpyta #pytaniedoeksperta #pytanie #produktywnosc
@Wychwalany: Trochę strasznie to brzmi, ale ja planuję głównie tworzyć zawartość w wersji online a na innych podglądać.
@avangarda: Sprawdzę.
Ja aktualnie używam Trello żeby ogarnąć to co mam do ogarnięcia i potrzebuję oddzielić co mam zrobić od tego jak to zrobić.
Do mind-mappingu Inforapid (niestety na serwerze firmy) a do notatek Leanote (ma też wbudowany prosty edytor MM ale to, co mam na Inforapid jest dużo bardziej fikuśne).
(projekt pisany przez Chińczyków ale w pełni open source ze źródłami na Githubie).
Leanote akurat mam na własnym serwerze więc dane są też moje :D
OneNote jest całkiem przyjemny, mam w nim firmowe notatki na komputerze w