Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#emigracja #tfwnogf
Jaki kraj najlepszy do emigracji dla wieloletniego singla? Chodzi zwłaszcza o aspekt ekonomiczny a nie o dupy, bo zaraz ktoś wyskoczy z ukrainą albo Filipinami xD. Jak wiadomo jeśli w Polsce nie jest się programistą to kredyt/wynajem mieszkania w dużym mieście jest praktycznie nierealny.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 29
@AnonimoweMirkoWyznania: pod jakim względem najlepszy? Nie wiem ale się wypowiem: wydaje mi się, że Wielka Brytania jest otwarta i łatwo tam nawiązać kontakty. Ale nie wiem. Byłem też w Hiszpanii i tam są ludzie bardzo ekstrawertyczni ale podobno grupy są bardzo zamknięte i cięzko obcemu się tam przebić.
za minimalna na zachodzie cos sobie odlozysz

@Ruchacz_kopulacz: chyba jedząc gówno z marketu i mieszkając w klatce, co w takich niemczech za 1100 euro ile odłożysz? Gdzie wynajęcie kawalerki to ponad 600 euro. W UK jeszcze gorzej.
Wiesz ze pokoj mozesz wynajac dla siebie XD

@Ruchacz_kopulacz: i co z tego? i tak mieszkasz z jakimiś randomami

polaczku cale zycie harujesz za minimalną?

@Ruchacz_kopulacz: ja nie, ale zwykli pracownicy fizyczni tak i nagle nie dostaną awansu na dyrektora firmy więc nie #!$%@? i idź #!$%@?ć w fabryce smrodu za 10 funtów
i tak mieszkasz z jakimiś randomami

ale wiesz, ze nie trzeba wyjechac samemu XDDD

zwykli pracownicy fizyczni tak i nagle nie dostaną awansu na dyrektora firmy

@fegg66: o kurcze krzysztof kolumb sie znalazl, zapieprzac tez bedziesz fizycznie do konca swojego marnego zycia? XDD