Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Przesadzam?
- Tak 8.4% (117)
- Nie 81.4% (1137)
- Sprawdzam 10.2% (143)
RudyPele +225
"Robert dzisiaj wychodzę na kurs tańca z tym nowym kolegą Adebayo, kazał cię pozdrowić, a i pamiętaj przygotuj kolacje dla dziewczynek i poczytaj im na dobranoc, powodzenia jutro na meczu, kocham cie"
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
#emigracja #tfwnogf
Jaki kraj najlepszy do emigracji dla wieloletniego singla? Chodzi zwłaszcza o aspekt ekonomiczny a nie o dupy, bo zaraz ktoś wyskoczy z ukrainą albo Filipinami xD. Jak wiadomo jeśli w Polsce nie jest się programistą to kredyt/wynajem mieszkania w dużym mieście jest praktycznie nierealny.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@Ruchacz_kopulacz: bez różnicy w takim wypadku
za minimalna na zachodzie cos sobie odlozysz, a w PL to bedziesz wegetowal
@Ruchacz_kopulacz: chyba jedząc gówno z marketu i mieszkając w klatce, co w takich niemczech za 1100 euro ile odłożysz? Gdzie wynajęcie kawalerki to ponad 600 euro. W UK jeszcze gorzej.
@Ruchacz_kopulacz: to co chcesz chcesz mieszkać w pokoju z jakimś randomami? i tak całe życie xDD typowy polaczek, żarcie z aldi, pokój na 5, ale na polskie to 6 tysięcy ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaakceptował: Asterling}
@Ruchacz_kopulacz: i co z tego? i tak mieszkasz z jakimiś randomami
@Ruchacz_kopulacz: ja nie, ale zwykli pracownicy fizyczni tak i nagle nie dostaną awansu na dyrektora firmy więc nie #!$%@? i idź #!$%@?ć w fabryce smrodu za 10 funtów
ale wiesz, ze nie trzeba wyjechac samemu XDDD
@fegg66: o kurcze krzysztof kolumb sie znalazl, zapieprzac tez bedziesz fizycznie do konca swojego marnego zycia? XDD
@Ruchacz_kopulacz: Umiesz czytać?
SINGLA