@Rafauvu: Dać Ci kod polecający? Tak serio, to nie mam zastrzeżeń. Od roku mam ten pakiet za 19 zł z autodoładowaniem i nie musze się tym w ogole przejmować. Kasę z konta ściągają co miesiąc, internetu mam wystarczająco. Dzwonię raczej sporadycznie (kilkadziesiąt minut miesięcznie), SMSuje też sporadycznie - 200-300SMS/mc. Jak używasz mniej/albo więcej to może oferta jakiegoś innego dostawcy Ci podpasuje bardziej a tak to nie mam do nich żadnych
@lunga: ( ͡°͜ʖ͡°) 5-10 SMS dziennie gdzieś. W ogóle, kiedyś jak smartfony nei były tak popularne, to zdaje się że ludzie wysyłali dużo więcej SMS i więcej dzwonili. Pamiętam że kiedyś miałem pakiet 500SMS/mc i często mi nie wystarczał.
Ej, jak chcecie pisac smsy to do mnie, bo kasa mi nie leci
Aż w końcu poleciała... na koniec miesiąca rachunek za 300 złotych, wielkie darcie się "A CO TO ZA 300 SMSÓW NA JEDEN NUMER, NIE MOŻNA BYŁO ZADZWONIĆ?" i tak oto siostra pożegnała się z telefonem...
Tak serio, to nie mam zastrzeżeń. Od roku mam ten pakiet za 19 zł z autodoładowaniem i nie musze się tym w ogole przejmować. Kasę z konta ściągają co miesiąc, internetu mam wystarczająco. Dzwonię raczej sporadycznie (kilkadziesiąt minut miesięcznie), SMSuje też sporadycznie - 200-300SMS/mc.
Jak używasz mniej/albo więcej to może oferta jakiegoś innego dostawcy Ci podpasuje bardziej a tak to nie mam do nich żadnych
kto pierwszy da kod ten lepszy :P
ja mam zwykłe 19
W ogóle, kiedyś jak smartfony nei były tak popularne, to zdaje się że ludzie wysyłali dużo więcej SMS i więcej dzwonili.
Pamiętam że kiedyś miałem pakiet 500SMS/mc i często mi nie wystarczał.
@Pienio69: Pamiętam że miałem 400SMS, ale niestety tylko do idei, a wszyscy byli w erze...
@nickszalinski: A ja w Plusie. I w sumie dziewczyna z którą mi wyszło, też miała w Plusie.
Aż w końcu poleciała... na koniec miesiąca rachunek za 300 złotych, wielkie darcie się "A CO TO ZA 300 SMSÓW NA JEDEN NUMER, NIE MOŻNA BYŁO ZADZWONIĆ?" i tak oto siostra pożegnała się z telefonem...
Nawet j----e TP się wyłożyło. Za to HEYAH to inna kwestia, bo później weszła na rynek.