Aktywne Wpisy
cleopatre +37
Brzydzę się mężczyzn. Obiektywnie, bierze mnie obrzydzenie na męską płeć.
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Haerbin +10
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie
https://www.wykop.pl/link/4099451/jak-faktycznie-wygladal-sylwester-w-berlinie/
Bawiło się 700 000 ludzi!! Czyli 10 razy więcej niż w Zakopanem. I było 13 przypadków molestowania seksualnego. Na oktoberfest podobno co roku jest dziesieć. Na ogół są to kwestie typu łapanie za tyłki.
"Namiot nie stanął pod Bramą Brandenburską po raz pierwszy. Niemiecki Czerwony Krzyż rozstawia go tam co roku. Różnica jest taka, że po raz pierwszy pojawił się na nim napis „Strefa bezpieczeństwa dla kobiet” i że sprawa została nagłośniona przez berlińską policję, która z inicjatywą takiego napisu wyszła.
Tylko napis jest nowy, reszta jest po staremu, jak co roku – namiot Czerwonego Krzyża to centrum pomocy w nagłych wypadkach. Zawsze, również w tym roku, otwarty zarówno dla mężczyzn i dla kobiet. Również w przeszłości pracownicy Niemieckiego Czerwonego Krzyża opiekowali się kobietami, które były molestowane seksualnie. Zawsze są na miejscu przeszkolone psychologicznie osoby, które mogą pomóc.
Namiot był wyłącznie punktem, gdzie kobieta mogła natychmiast zgłosić przypadek molestowania, pracownicy Czerwonego Krzyża pomagali jej zwrócić się do policji, żeby złożyła skargę. Namiot nie był żadną wydzieloną, zamkniętą strefą, gdzie kobiety miały przebywać, żeby nie być narażone na molestowanie.
Pod Bramą Brandenburską bawiło się w tym roku ponad 700 tysięcy osób. W trakcie imprezy zgłoszono trzynaście przypadków napaści na tle seksualnym
#neuropa #polityka #bekazprawakow
Komentarz usunięty przez moderatora