Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +122
#aliexpress #gearbest #pocztapolska #oszukujo
powiadom dział utrzymania jakości / dział kontroli jakości, kiedyś zrobili dzięki temu jakieś szkolenie na problematycznej poczcie, po którym kierowniczka zaprosiła mnie do swojego biura i przeprosiła za wcześniejsze akcje.
Pojechałem na pocztę, złożyłem skargę, dodatkowo wyrwalem miejsce w którym teraz rozwozi paczki, pojechałem, odebrałem swoją i go opieprzylen. Od tamtej pory dzwoni dzwonkiem i czeka kilka minut
W odpowiedzi dostałem po miesiącu pismo, że sprawa została przez nich zbadana, że się przyznał i udzielił wyjaśnień, że "przesyłki były za ciężkie". Napisali jeszcze
Ja w piątek dostałem list nadany 12 grudnia
ja zgłaszałem sytuację do jakiejś dyrekcji regionalnej, chcieli ode mnie opisu sytuacji+skanów dokumentów na email, a później zrobili sieczkę na poczcie. Wcześniejsza gadka z kierowniczką oddziału poczty nic nie dała.