Aktywne Wpisy
Phantom-Zero +1
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
banans +37
Abstrachując o tej całej dyskusji o samej pandemii i tego czy to było sztucznie czy naturalnie wywołane, zauważyłem że od 2020r. zmieniło się bardzo wiele rzeczy, ale najbardziej, to to że ogólnie ludzie się bardzo zmienili, tak jakby ktoś Nam wtedy "przestawił" coś zbiorowo w naszych mózgach. Jest o wiele trudniej o wartościowe znajomości, nie mówiąc już o szukaniu tej drugiej połówki. Też od tamtej pory czuć że tak jakby energia świata
- No bo koledzy mnie zaprosili na święta do Katowic to ja tam pojechałem i oni później wyjechali do roboty do Niemiec, a ja pojechałem do Gliwic i zgubiłem torbę i 700 złotych.
Pytam go znowu, jak dostał się do Warszawy i jak długo tu jest.
- Ludzie dali mi na pociąg
- To dlaczego nie pojechał Pan do Lublina? XD
- Pociągi mi się pomyliły. No daj pan że co.
- A ile Pan już w tej Warszawie jesteś?
- Przed sylwestrem przyjechałem.
- Czyli ile już dni?
- No ze dwa, może trzy.
- xD
Mówię mu, że mnie oszukuje i chce mnie naciągnąć. To mi gada, że nie i że mi kasę odda. Pytam go, jak chce mi oddać, a ten że dam mu swój numer telefonu i do mnie zadzwoni. Proszę go o numer i mówię, że puszczę mu sygnał.
- Telefon mi się rozladowal, więc się nie dodzwonisz.
Skwitowalem to usmieszkiem, już odchodzę w swoją stronę, ten za mną idzie i mówi.
- Byłeś w wojsku?
- Nie byłem.
- No właśnie widać, a ja byłem i k---a walczyłem za takich jak ty w Afganistanie, żebyś mógł spokojnie chodzić po tej ziemi. Mój ojciec zginął w II wojnie światowej (gość miał na oko ze 40 lat xD)
- A w którym roku Pan w tym Afganistanie walczył i przeciw komu?
- Kurde, nie wiem, miesza mi się w głowie i w ogóle. Dajesz Pan czy nie?
- No nie, bo Pan nawet zmyslac dobrze nie potrafisz xD
- Dobra, idę. Dobranoc
Tak, pożegnał się kulturalnie
XD
#truestory
Jak tak to było o nim na mirko parę razy xD Sam go w pociągu widziałem jak żebrał o kasę, bo niby go okradli.
Znalazłem xD
https://www.wykop.pl/wpis/15734265/krakow-szczegolnie-rozowepaski-uwazajcie-na-faceta/
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ż: Poratuj pan złotóweczką
Ja: A po co panu?
Ż: yyyy dla brata
Ja: Dla brata? po co dla brata?
Ż: nooo... (konsternacja) żeby